Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Real]: Sabah: Δεν υπάρχει τίποτα να διεκδικήσουμε από τους Έλληνες στο Αιγαίο
[Real]: Sabah: Δεν υπάρχει τίποτα να διεκδικήσουμε από τους Έλληνες στο Αιγαίο

[Real]: Sabah: Δεν υπάρχει τίποτα να διεκδικήσουμε από τους Έλληνες στο Αιγαίο

Ο έγκριτος αρθρογράφος της εφημερίδας Sabah , Engin Ardıc στην τακτική του στήλη (1/12) επικρίνει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Kemal Kilicdaroglu , για το θέμα των 18 νησιών που διεκδικεί . Στο άρθρο του με τίτλο “Προκάλεσε Κεμάλ, προκάλεσε” γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
“Υπάρχει ένα ζήτημα νησιών που έβγαλαν στα καλά καθούμενα στην επιφάνεια. “Μερικά νησιά μας στο Αιγαίο πέρασαν στα χέρια των Ελλήνων”. Όχι, εκείνη η ανόητη βραχονησίδα που ονομάζεται Καρντάκ. ( ορισμένοι διπλωμάτες μας , δούλεψαν την πρωθυπουργό της εποχής , την Τανσού Τσιλέρ. Έπρηξαν την καημένη τη γυναίκα και της προκάλεσαν πολλούς μπελάδες . Θέλησαν μάλιστα να την σπρώξουν σε πόλεμο…)
Αργότερα αυτό το επικαλέστηκε ο Dogu Perincek και μερικοί γέροι παλαιοκομμουνιστές.
Το ίδιο θέμα το υποστήριξε, σαν να μην υπήρχε κανένα άλλο και το ΜΗΡ (Γκρίζοι Λύκοι).
Υπήρχε όμως διαφωνία ως προς τον αριθμό των νησιών. Το ΜΗΡ έκανε εκπτώσεις και αρκέστηκε στα 15 νησιά. Ο Perincek ανέβαζε τον αριθμό τους μέχρι τα 216.
Μέχρι τώρα το θέμα είχε ξεχαστεί αφού ο Perincek υπέγραψε συμφωνία ανακωχής με την κυβέρνηση και το ΜΗΡ άλλαξε πολιτική… Τι συνέβη ξαφνικά σαν την κίσσα στα κεραμίδια και πήραμε τον καζμά στο χέρι; Ποιος προσπαθεί να ανασύρει ζητήματα από το πηγάδι; Ποιος πέφτει τόσο χαμηλά και επιχειρεί να διαμορφώσει πολιτική στηριγμένη σε φήμες και σε σούσουρα; Φυσικά ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!