Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 20 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Δ. Ρίζος: Όσο θα γίνονται πραγματικότητα οι εξαγγελίες, τόσο θα κερδίζουμε την ψυχή της κοινωνίας
[Real]: Δ. Ρίζος: Όσο θα γίνονται πραγματικότητα οι εξαγγελίες, τόσο θα κερδίζουμε την ψυχή της κοινωνίας

[Real]: Δ. Ρίζος: Όσο θα γίνονται πραγματικότητα οι εξαγγελίες, τόσο θα κερδίζουμε την ψυχή της κοινωνίας

«…Δεν περάσαμε ακόμα σ’ ένα κλίμα εμπέδωσης της εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και την κυβέρνηση. Όσο θα γίνονται πραγματικότητα οι εξαγγελίες, το πρόγραμμα της κυβέρνησης, τόσο θα κερδίζουμε την ψυχή της κοινωνίας, των στρωμάτων που αποτελούν το στήριγμά μας», δηλώνει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Δημήτρης Ρίζος.
Ακολουθεί το κείμενο της συνέντευξης:
Έχει βγει η χώρα από τις συμπληγάδες; Ευρισκόμενη επί σειρά ετών μεταξύ «σφύρας και άκμονος», πόσο αλώβητη μπορεί να εξέλθει της ύφεσης, να ανασυντάξει δυνάμεις και να επιτύχει μία σταθερά αναπτυξιακή πορεία;
Η πορεία ανάμεσα στις συμπληγάδες, εξωτερικές και εσωτερικές, με νίκες και οδυνηρούς συμβιβασμούς συνεχίζεται με στόχο την έξοδο στην ανοικτή θάλασσα.
Η χώρα αντιμετώπισε την ανθρωπιστική κρίση, στήριξε τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με κοινωνική αλληλεγγύη, ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την κυβέρνηση.
Οι κόποι ενός ολόκληρου λαού, της κυβέρνησης , όλων μας, πιάνουν τόπο.
Διοικητική ανασυγκρότηση- ανασύνταξη, κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης, έξοδος στις αγορές χρήματος, αύξηση της παραγωγής, μείωση της ανεργίας, ολοκλήρωση μεγάλων οδικών έργων που «σέρνονταν» πολλά χρόνια με μειώσεις μεγάλες στο κόστος τους και νέες προδιαγραφές, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, ουσιαστικές αλλαγές στην Α/βάθμια περίθαλψη με διαγραφή χρεών ανασφάλιστων από νοσηλεία ή εξετάσεις στα δημόσια νοσοκομεία, νέος νόμος για τη Δημόσια Ανώτατη Εκπαίδευση και τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, τηλεοπτικά και Τύπο, και ένας μεγάλος κατάλογος άλλων παρεμβάσεων σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής δείχνουν το μέγεθος της δουλειάς που έγινε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!