Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Ρήγας: Αυξάνουμε τη δικαιοσύνη απέναντι σε όσους υπέστησαν τα μεγαλύτερα πλήγματα
[Real]: Ρήγας: Αυξάνουμε τη δικαιοσύνη απέναντι σε όσους υπέστησαν τα μεγαλύτερα πλήγματα

[Real]: Ρήγας: Αυξάνουμε τη δικαιοσύνη απέναντι σε όσους υπέστησαν τα μεγαλύτερα πλήγματα

«Ανατρέπουμε βήμα – βήμα πολιτικές, οι οποίες είχαν εγκαθιδρυθεί την προηγούμενη περίοδο και ουσιαστικά ήταν αναδιανομή προς το χειρότερο για τους εργαζόμενους», δήλωσε ο Πάνος Ρήγας.
Ο ίδιος τόνισε ότι «προσπαθήσαμε, όπως και πέρυσι , να αυξήσουμε τη δικαιοσύνη απέναντι σε αυτούς, που είχαν υποστεί την προηγούμενη περίοδο το μεγαλύτερο πλήγμα και να ανατρέψουμε και πολιτικές. Είναι σαφές αυτό που γίνεται, αλλιώς δεν θα δεχόμασταν αυτήν την επίθεση», σημείωσε επισημαίνοντας ότι η ευμάρεια των χρόνων πριν από την κρίση ήταν πλασματική και «η περίοδος του εκσυγχρονισμού, ήταν η καταστροφικότερη περίοδος, που περάσαμε και έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες».
Σε ό,τι αφορά της αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση για υπερφορολόγηση των πολιτών ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε στο «Πρακτορείο 104,9 fm»:
«Η ΝΔ μέχρι σήμερα δεν έχει καταθέσει ούτε μισή πρόταση, η οποία να δείχνει το δικό της στίγμα, γιατί η συνολική της πρόταση -όπως είναι και η πρόταση που έχει το Λαϊκό Κόμμα στην Ευρώπη- είναι η στήριξη του νεοφιλελευθερισμού, η στήριξη της λιτότητας, για να περάσουν όλα αυτά που είχαν και επιχειρούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα, δηλαδή την καταστροφή του κοινωνικού κράτους και των εργασιακών σχέσεων».
«Εμείς αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Εμείς θέλουμε στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης, βγαίνοντας στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας να είναι η κοινωνία και οι εργαζόμενοι όσο το δυνατόν συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια», πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!