Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Real]: Προαλείφεται ο Μ. Σουλτς για υποψήφιος καγκελάριος;
[Real]: Προαλείφεται ο Μ. Σουλτς για υποψήφιος καγκελάριος;

[Real]: Προαλείφεται ο Μ. Σουλτς για υποψήφιος καγκελάριος;

Όταν πριν από περίπου 10 μέρες ο υπουργός Οικονομίας και αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ παρουσίαζε ενώπιον των δημοσιογράφων τα νεότερα και ιδιαίτερα θετικά στοιχεία για την ανάπτυξη, το τελευταίο που ενδιέφερε τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης εκείνη την ημέρα ήταν να ενημερωθούν για τα της γερμανικής οικονομίας.
Το σύνολο των ερωτήσεων που ακολούθησε στη συνέχεια αφορούσε στο ερώτημα ποιος θα είναι εν τέλει ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία. Ερώτημα που δεν έχει ακόμη απαντηθεί.
«Όσο δεν ξεκαθαρίζουν το τοπίο οι Χριστιανοδημοκράτες και δεν λένε ποιος θα είναι ο δικός τους υποψήφιος, τη στιγμή μάλιστα που η νυν καγκελάριος είναι από το κόμμα τους, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) δεν αισθάνονται καμία απολύτως πίεση για τις δικές τους εξαγγελίες», ήταν η απάντηση από τον νυν αντικαγκελάριο και προέδρο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. Ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ έσπευσε πάντως να χαρακτηρίσει ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι στο κόμμα του υπάρχουν περισσότεροι του ενός ικανοί υποψήφιοι.
Δεν θέλει Γκάμπριελ η αριστερή πτέρυγα
Ένας από αυτούς είναι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, το όνομα του οποίου έριξε πρόσφατα στην σκακιέρα των πιθανών υποψηφιοτήτων το Spiegel.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!