Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Ποτάμι: Η παραίτηση της ΓΓ του υπουργείου Εργασίας επιβεβαιώνει τις καταγγελίες μας
[Real]: Ποτάμι: Η παραίτηση της ΓΓ του υπουργείου Εργασίας επιβεβαιώνει τις καταγγελίες μας

[Real]: Ποτάμι: Η παραίτηση της ΓΓ του υπουργείου Εργασίας επιβεβαιώνει τις καταγγελίες μας

Για «επιβεβαίωση των καταγγελιών του» κάνει λόγο το Ποτάμι, με αφορμή την παραίτηση που υπέβαλε η γενική γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του υπουργείου Εργασίας Δήμητρα Χαλικιά.
«Από τις 21 Σεπτεμβρίου», αναφέρει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη πως «κατήγγειλε ότι υπάρχει μια διαφορά περί τις 19.000 απασχολούμενων στο Δημόσιο οι οποίοι είναι εξαφανισμένοι».
Αναλυτικά:

«Από τις 21 Σεπτεμβρίου το Ποτάμι κατήγγειλε ότι υπάρχει μια διαφορά περί τις 19.000 απασχολούμενων στο Δημόσιο οι οποίοι είναι εξαφανισμένοι: Συγκεκριμένα ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αυξήθηκε η απασχόληση στο Δημόσιο κατά 27.700 μεταξύ Ιουνίου 2015 και Ιουνίου 2016, τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου εσωτερικών στο apografi.gov.gr δείχνουν ότι μέσα στο 2016 έγιναν 8.473 προσλήψεις.
Τα στοιχεία αυτά δεν διαψεύσθηκαν από την κυβέρνηση. Μόνο κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψέλισαν “μα αναφέρεστε στους διμηνίτες και τριμηνίτες που απασχολούνται στους δήμους για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας – εκεί είναι η διαφορά των 19.000 που εντοπίζετε”.
Σήμερα, 20 μέρες μετά την αρχική καταγγελία του Ποταμιού, αποδεικνύεται πως όντως κάποιο λάκο είχε η φάβα όπως καλά είχε επισημάνει το Ποτάμι, κι αυτός ο λάκος βρίσκονταν στα προγράμματα ολιγόμηνης απασχόλησης για τα οποία αρμόδια είναι η κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!