Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Πιτσιόρλας: «Είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση και είμαστε και σε καλύτερο σημείο στην διαπραγμάτευση. Μην αδικούμε τη χώρα»
[Real]: Πιτσιόρλας: «Είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση και είμαστε και σε καλύτερο σημείο στην διαπραγμάτευση. Μην αδικούμε τη χώρα»

[Real]: Πιτσιόρλας: «Είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση και είμαστε και σε καλύτερο σημείο στην διαπραγμάτευση. Μην αδικούμε τη χώρα»

«Αδικούμε τη χώρα αν περιγράφουμε την κατάσταση που περίγραψε η αντιπολίτευση. Είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση και είμαστε και σε καλύτερο σημείο στη διαπραγμάτευση. Πιστεύω ότι θα διαψευστούν οι προβλέψεις και θα πάμε σε ένα τελικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να μην είναι το άριστο αλλά είναι καλύτερο από αυτό που περιγράφηκε και θα δίνει τη δυνατότητα στη χώρα να αναπτυχθεί» τόνισε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας , στο πλαίσιο της συζήτησης επερώτησης της ΔΗΣΥ για τις επενδύσεις.
Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναπτύσσοντας την επερώτησή τους, κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι διώχνει τις μεγάλες επενδύσεις από τη χώρα και της καταλόγισαν αφενός ανικανότητα, αφετέρου ιδεοληπτικές εμμονές.
Ο κ. Πιτσιόρλας, από την πλευρά του παραδέχθηκε μεν καθυστερήσεις στα έργα, τις απέδωσε ωστόσο στα δομικά προβλήματα που διέπουν διαχρονικά τόσο το καθεστώς των δημόσιων έργων όσο και το αναπτυξιακό πλαίσιο, τα οποία και δημιουργούν τεράστια εμπόδια στην υλοποίηση των επενδύσεων, ενώ τόνισε ότι στη χώρα μας δεν υπάρχουν τα στοιχειώδη εργαλεία: Κτηματολόγιο, Δασολόγιο και αρχαιολογικό κτηματολόγιο.
Ωστόσο, ο αρμόδιος υφυπουργός, διαβεβαίωσε τη Βουλή ότι προχωρούν όλα τα έργα, με προεξάρχοντα τα έργα του Ελληνικού, της Ελληνικός Χρυσός, της Αφάντου Ρόδου, ενώ τόνισε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ, σύμφωνα με τα οποία οι άμεσες ξένες επενδύσεις το 2017 βρίσκονται στο καλύτερο σημείο, μετά το 2005.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!