Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Real]: «Pay as you save»-Μοναδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα που όλα τα αναλαμβάνει η Globiled από την αρχή μέχρι το τέλος στο 100%
[Real]: «Pay as you save»-Μοναδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα που όλα τα αναλαμβάνει η Globiled από την αρχή μέχρι το τέλος στο 100%

[Real]: «Pay as you save»-Μοναδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα που όλα τα αναλαμβάνει η Globiled από την αρχή μέχρι το τέλος στο 100%

Η Globiled, είναι η Νο 1 εταιρεία στον Led φωτισμό υψηλής τεχνολογίας. Mε εμπειρία και γνώση 1700 έργων, στους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας. Για παράδειγμα: ΙΚΕΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΙNTERSPORT, ΔΕΛΤΑ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, CAREFOUR, VODAFONE.
Είναι η μόνη εταιρεία που μπορεί και παρέχει ένα μοναδικά πρωτοποριακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα σε κάθε είδους επιχείρηση που θέλει να αλλάξει το συμβατικό της φωτισμό με Led υψηλής τεχνολογίας.
Ειδικότερα:
– Η Globiled αναλαμβάνει την προμήθεια και αντικατάσταση του συμβατικού, ενεργοβόρου φωτισμού με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ΜΕ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ GLOBILED.
– Η αντικατάσταση θα περιλαμβάνει όλα τα υπάρχοντα φωτιστικά, όπως φωτισμός γραφείων, κοινόχρηστων χώρων, εξωτερικών χώρων, περιβάλλοντων χώρων.
– Μετά την εγκατάσταση, η GlobiLED εγγυάται την διατήρηση τουλάχιστον του ίδιου επιπέδου φωτισμού και την διατήρηση της χρωματικής απόδοσης.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ “PAY AS YOU SAVE”
H πρωτοπορία του προγράμματος PAY AS YOU SAVE είναι ότι χωρίς να πληρώσει η κάθε επιχείρηση κεφάλαιο, αποπληρώνει το κόστος της εγκατάστασης μέσα από την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά μέσω μηνιαίων δόσεων ι και της μένει και επιπλέον κέρδος.
Τα Οικονομικά Οφέλη του «PAY AS YOU SAVE» για όλες τις επιχειρήσεις
– Μηδενικό αρχικό κεφάλαιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!