Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 17 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
33 °C 7 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: ΠΑΣΟΚ: Εξαπάτηση η «χαλάρωση» των capital controls
[Real]: ΠΑΣΟΚ: Εξαπάτηση η «χαλάρωση» των capital controls

[Real]: ΠΑΣΟΚ: Εξαπάτηση η «χαλάρωση» των capital controls

«O υπουργός Οικονομικών του κ. Τσίπρα ανακοίνωσε σήμερα τη «χαλάρωση» των capital controls. Από την 1η Σεπτεμβρίου το όριο ανάληψης γίνεται πλέον 1.800 ευρώ τον μήνα, δηλαδή 21.600 ευρώ ετησίως. Το προηγούμενο όριο ήταν 420 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή 21.840 ευρώ ετησίως. Προφανώς δεν πρόκειται για χαλάρωση αλλά για τη διαρκή σχέση της κυβέρνησης Τσίπρα με την εξαπάτηση», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του και προσθέτει:
«Δύο χρόνια τώρα ο κ. Τσίπρας αγωνίζεται να επαναφέρει τα πράγματα εκεί που τα βρήκε τον Γενάρη 2015 και δεν το καταφέρνει. Τώρα που οι πρωταγωνιστές του σχεδίου κατάληψης της εξουσίας από τον κ. Τσίπρα άρχισαν να μιλούν, όλα είναι πιο καθαρά:
• Τα εξοντωτικά μέτρα 15 δισ. ευρώ που πληρώνουν όλοι με την υπερφορολόγηση και το φορο-ασφαλιστικό ήταν αχρείαστα και οφείλονται στο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
• Το βάρος των 100 δισ. ευρώ του 1ου εξαμήνου Τσίπρα στην πραγματική οικονομία είναι που μας οδήγησε στα παράλογα πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το 2060 με την υπογραφή του.
• Το πρωτογενές πλεόνασμα για το οποίο επαίρεται ο κ. Τσίπρας όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα είναι εύθραυστο και αυτό δεν θα αργήσει να αποδειχτεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!