Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Παππάς: Νέο «παράθυρο» για αλλαγές στην επίμαχη τροπολογία με συναινέσεις
[Real]: Παππάς: Νέο «παράθυρο» για αλλαγές στην επίμαχη τροπολογία με συναινέσεις

[Real]: Παππάς: Νέο «παράθυρο» για αλλαγές στην επίμαχη τροπολογία με συναινέσεις

Ανοικτό ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στην τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες άφησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. «Έχουμε αποδείξει ότι κάνουμε πάντα προσπάθειες να υπάρχουν ευρύτερες συναινέσεις, θα λάβουμε σοβαρά υπόψη τις προτάσεις για βελτιώσεις. Θα μπορούσε να προκληθεί διάλογος εάν ξεκινήσει μια σοβαρή συζήτηση, καλό είναι να σταλεί μήνυμα ενότητας», τόνισε χαρακτηριστικά.
«Αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές για ευρύτερες συναινέσεις. Θα είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις και ιδέες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο», σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας.
Real.gr Ν.Παππάς για τον διαγωνισμό των αδειών από realmedialive
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, ο Νίκος Παππάς επανέλαβε ότι σε περίπτωση που εκπέσει ο νόμος για τις άδειες, θα επανέλθουμε στο παλαιό τηλεοπτικό τοπίο. «Εάν ο διαγωνισμός ακυρωθεί, γυρίζουμε στο status quo ante, γυρνάμε στην πρότερη κατάσταση. Ο διαγωνισμός δεν θα έχει καμία νομική βάση».
Ακόμη, ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης «κινήθηκε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του», όταν διέταξε πειθαρχική έρευνα σε βάρος δικαστή του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι θα προτιμούσε να έχει συσταθεί ΕΣΡ το οποίο και θα αναλάμβανε τη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε βρέθηκε ο ίδιος στο «μάτι του κυκλώνα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!