Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Παπανάτσιου: Το 90% των θεμάτων της αξιολόγησης έχει ήδη κλείσει
[Real]: Παπανάτσιου: Το 90% των θεμάτων της αξιολόγησης έχει ήδη κλείσει

[Real]: Παπανάτσιου: Το 90% των θεμάτων της αξιολόγησης έχει ήδη κλείσει

«Μήνυμα όχι μόνο εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και σύσσωμου του ελληνικού λαού, ότι δεν θα δεχθούμε να πέσει πάνω στους ώμους του λαού ένας συμβιβασμός μεταξύ του ΔΝΤ και της ευρωπαϊκής πλευράς, είναι αυτό που έστειλε με την χθεσινή του ομιλία στο ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος», δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου στη συζήτηση του προϋπολογισμού.
Η υφυπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε και στην τρέχουσα αξιολόγηση, λέγοντας ότι έχει κλείσει για το 90% των θεμάτων και ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η τεχνική συμφωνία έως το τέλος της εβδομάδας και στη συνέχεια η πολιτική συμφωνία στο eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου.
«Ο υπουργός Οικονομικών έστειλε ένα μήνυμα εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και σύσσωμου του ελληνικού λαού. Ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί και δεν πρόκειται να δεχθεί ένα συμβιβασμό μεταξύ ΔΝΤ και ευρωπαϊκής πλευράς πάνω στους ώμους του ελληνικού λαού», είπε η υφυπουργός Οικονομικών, απαντώντας έτσι στον Δημήτρη Σταμάτη, που λίγο νωρίτερα είχε καλέσει την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει με ποιο είναι διότι «Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή είναι με το ΔΝΤ και Τρίτη-Πέμπτη- Σάββατο είναι εναντίον του».
«Βασική πρόταση της κυβέρνησης θα αποτελεί η μείωση των στόχων των πρωτογενών πλεονασμάτων, από το 2019, να δαπανάται αποκλειστικά και μόνο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και στόχος μας είναι η ελάφρυνση της φορολογίας και των εισφορών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!