Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Ολγα Γεροβασίλη στον realfm 97,8: Δεν θα υπογράψουμε νέα μέτρα
[Real]: Ολγα Γεροβασίλη στον realfm 97,8: Δεν θα υπογράψουμε νέα μέτρα

[Real]: Ολγα Γεροβασίλη στον realfm 97,8: Δεν θα υπογράψουμε νέα μέτρα

«Δεν θα υπογράψουμε νέα μέτρα» δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον realfm 97,8 και στον Νίκο Στραβελάκη, αναφερόμενη στη διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου.
Όσον αφορά στο ΔΝΤ, η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι υπάρχουν δυο επιλογές φεύγει, μένει ή συνεχίζει ως τεχνικός σύμβουλος. «Είναι κάτι που θα αποφασίσει το ίδιο το ΔΝΤ» σημείωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, παραπέμποντας και στην ολοκλήρωση της τετραμερούς διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα σενάρια για ενδεχόμενη εμπλοκή που θα οδηγήσει σε εκλογές, η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε: «δεν φοβόμαστε εμπλοκή και εκλογές, παλεύουμε για τη βιωσιμότητα του χρέους».
Η υπουργός απαντώντας για αύξηση του αριθμού των μετακλητών υπαλλήλων, άνω των 2.000 που συναπάγεται και αύξηση του μισθολογικού κόστους για το δημόσιο, το απέδωσε σε προσλήψεις που έγιναν για να ενισχυθούν οι χώροι της Παιδείας και της Υγείας. Παραδέχθηκε μικρή αύξηση του αριθμού των μετακλητών υπαλλήλων και όπως είπε «υπάρχει μικρή διαφορά που οφείλεται στα νέα υπουργεία, τα οποία συστάθηκαν». Η Όλγα Γεροβασίλη δικαιολόγησε την αύξηση των υπουργείων λέγοντας ότι θεωρείται επένδυση, προκειμένου να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας του δημοσίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!