Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Εκ νέου συγγνώμη από τον Φωκά για τη φράση «να καεί η π… η Βουλή»
[Real]: Εκ νέου συγγνώμη από τον Φωκά για τη φράση «να καεί η π… η Βουλή»

[Real]: Εκ νέου συγγνώμη από τον Φωκά για τη φράση «να καεί η π… η Βουλή»

Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου

Με υπόμνημα του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής , ο Αριστείδης Φωκάς ζητεί εκ νέου συγγνώμη μετά τον σάλο προκλήθηκε γιατί ανέχθηκε και παρότρυνε οπαδούς του ΠΑΟΚ σε υβριστικά συνθήματα εναντίον της Βουλής.
«Σας διαβεβαιώ πως η συγγνώμη μου είναι ειλικρινής και κυρίως πως η επίμαχη συμπεριφορά μου δεν ήταν προϊόν δόλου αλλά αμέλειας» τονίζει μεταξύ άλλων στο υπόμνημά του ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων και παραθέτει τα γεγονότα.
Αναλυτικά το υπόμνημα του κ. Φωκά:
Αξιότιμε K. Πρόεδρε,
Ενόψει της παραπομπής μου ενώπιον της επιτροπής Σας, μετά την πρόταση του K Προέδρου της Βουλής και λόγω της αδυναμίας μου να παραβρεθώ αυτοπροσώπως, παρακαλώ όπως λάβετε σοβαρά το παρόν υπόμνημα.
Τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής: Εκλήθην να τοποθετηθώ από του βήματος σε συγκέντρωση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, της ιστορικότατης και πολυβασανισμένης αυτής ομάδας, της οποίας και εγώ o ίδιος είμαι φίλαθλος, γεγονός που δεν έκρυψα ποτέ. Κατά την άνοδό μου στο βήμα, ακουγόταν ήδη ένα σύνθημα, σίγουρα μειωτικό, σαφέστατα λανθασμένο σύνθημα που προσβάλλει τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία μας. Το εν λόγω σύνθημα, παρείσφρησε μεταξύ άλλων οπαδικών συνθημάτων που ακουγόταν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της ομιλίας μου και δυστυχώς διέλαθε της προσοχής μου λόγω της προσπάθειας που κατέβαλα να συγκροτήσω τη σκέψη μου αναφορικά με αυτά που ήθελα να πω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!