Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: ΝΔ: Η πραγματικότητα διαψεύδει την Αχτσιόγλου
[Real]: ΝΔ: Η πραγματικότητα διαψεύδει την Αχτσιόγλου

[Real]: ΝΔ: Η πραγματικότητα διαψεύδει την Αχτσιόγλου

«Η Υπουργός Εργασίας – διάδοχος του κ. Κατρούγκαλου, που ντρέπεται για το παρελθόν της καθώς έσπευσε να σβήσει κάθε “αντιμνημονιακό” της ίχνος μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της, έχει το θράσος να εγκαλεί την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για επιδείνωση της κατάστασης στην αγορά εργασίας».
Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, αναφορικά με τις δηλώσεις της Εφης Αχτσιόγλου για την κατάσταση στην αγορά εργασίας.
Αναλυτικά:

«Η Υπουργός Εργασίας – διάδοχος του κ. Κατρούγκαλου, που ντρέπεται για το παρελθόν της καθώς έσπευσε να σβήσει κάθε “αντιμνημονιακό” της ίχνος μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της, έχει το θράσος να εγκαλεί την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για επιδείνωση της κατάστασης στην αγορά εργασίας.
Ουσιαστικά αναζητά άλλοθι ψευδόμενη και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια για την αποτυχία των δικών της πολιτικών, όσο και του προκατόχου της και τις αρνητικές εξελίξεις. Δυστυχώς για την ίδια και τον ΣΥΡΙΖΑ τους διαψεύδει η πραγματικότητα.
Η Νέα Δημοκρατία παρέλαβε την ανεργία στο υψηλότερο επίπεδο 27,9% και την παραδώσαμε τον Ιανουάριο του 2015 στο 25,7% με ισχυρή τάση αποκλιμάκωσης λόγω των μεταρρυθμίσεων και των διαρθρωτικών αλλαγών που είχαμε πραγματοποιήσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!