Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: ΝΔ: Με το «όπλο παρά πόδα» στη Βουλή
[Real]: ΝΔ: Με το «όπλο παρά πόδα» στη Βουλή

[Real]: ΝΔ: Με το «όπλο παρά πόδα» στη Βουλή

Στη Βουλή αναμένεται ότι θα μεταφερθεί σήμερα το απόλυτο κλίμα πόλωσης που επικρατεί ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία για τηλεοπτικές άδειες, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και δικαιοσύνη.
Το κλίμα έχει βαρύνει επικίνδυνα, όπως αναγνωρίζουν στο επιτελείο του προέδρου της ΝΔ, έπειτα και από τα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν στις τάξεις των δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Η ΝΔ μίλησε ευθέως για «παρακράτος» δείχνοντας την κυβέρνηση ως την υπεύθυνη για το κλίμα απειλών που, όπως λένε στην αξιωματική αντιπολίτευση, έχει στηθεί γύρω από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Οι περισσότεροι από τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη πιστεύουν πως είτε το Μαξίμου θέλει πάση θυσία να πιέσει όσο περισσότερο μπορεί τους δικαστές, είτε έχει την αίσθηση πως η υπόθεση του ΣτΕ είναι «από χέρι χαμένη» και τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις.
Σε κάθε περίπτωση αυτό που υποστηρίζουν με βεβαιότητα στην Πειραιώς είναι πως έχει στηθεί ένα «ετερόκλητο παρακράτος» που ακουμπά παρυφές τόσο της κυβέρνησης όσο και της δικαιοσύνης.
Εν αναμονή των αποφάσεων του ταραγμένου Συμβουλίου της Επικρατείας η ΝΔ προσέρχεται στη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής έχοντας ήδη αποφασίσει πως δεν πρόκειται να συναινέσει στην προσπάθεια Βούτση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!