Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Μητσοτάκης στη DW: Θα είχαμε βγει από τον φαύλο κύκλο εάν δεν είχε μεσολαβήσει η περιπέτεια Τσίπρα – Καμμένου
[Real]: Μητσοτάκης στη DW: Θα είχαμε βγει από τον φαύλο κύκλο εάν δεν είχε μεσολαβήσει η περιπέτεια Τσίπρα – Καμμένου

[Real]: Μητσοτάκης στη DW: Θα είχαμε βγει από τον φαύλο κύκλο εάν δεν είχε μεσολαβήσει η περιπέτεια Τσίπρα – Καμμένου

Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη σήμερα η οποία έχει ένα συγκροτημένο σχέδιο για την Ελλάδα της επόμενης μέρας», υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ντόιτσε Βέλλε. «Και είναι η μόνη πολιτική δύναμη», προσθέτει, «που μπορεί να εξασφαλίσει ότι την επόμενη μέρα η Ελλάδα θα μπορεί να ξαναβγεί στις αγορές, να δανειστεί με λογικό κόστος δανεισμού και να φέρει στη χώρα με αυτόν τον τρόπο εκείνα τα κεφάλαια που χρειάζονται για να βγούμε από αυτό το φαύλο κύκλο στον οποίο δυστυχώς έχουμε περιέλθει τα τελευταία οχτώ χρόνια και από τον οποίο θα είχαμε βγει εδώ και μια τριετία αν δεν είχε μεσολαβήσει η περιπέτεια Τσίπρα-Καμμένου», αναφέρει στην ίδια συνέντευξη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης μιλά για το πρόγραμμα της ΝΔ, το οποίο παρουσίασε στους γερμανούς συνομιλητές του (όπως αναφέρει η dw), τη συμφωνία για το όνομα της ΠΓΔΜ αλλά και την πολιτική ασύλου της ΕΕ.
Μητσοτάκης: Σε απόλυτο πανικό η κυβέρνηση – Θέλουν να γυρίσουν τη συζήτηση στο 1965
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη:
DW: Κύριε πρόεδρε της ΝΔ την Παρασκευή το γερμανικό κοινοβούλιο θα αποφασίσει για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές στο Eurogroup.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!