Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Μητσοτάκης: Μόνο με ιδιωτικές επενδύσεις θα έρθει η ανάπτυξη
[Real]: Μητσοτάκης: Μόνο με ιδιωτικές επενδύσεις θα έρθει η ανάπτυξη

[Real]: Μητσοτάκης: Μόνο με ιδιωτικές επενδύσεις θα έρθει η ανάπτυξη

Μόνο με υγιείς ιδιωτικές επενδύσεις θα έρθει η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή απονομής των βραβείων «Growth Awards» που διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton σήμερα 1 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως για να επέλθει η ανάπτυξη πρέπει επίσης «να εφαρμοστούν τολμηρές μεταρρυθμίσεις στο κράτος, προκειμένου να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για την επιχειρηματικότητα».
Επιπλόων, τόνισε πως η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας βασίζεται στη σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών, με παράλληλο όμως περιορισμό της δημόσιας σπατάλης και του κομματικού – πελατειακού κράτους.
«Η Ν.Δ. έχει ως άξονα τη μείωση της γραφειοκρατίας στο Δημόσιο. Ένα κράτος που δεν θα στέκεται εμπόδιο στον επιχειρηματία. Θέτει στο επίκεντρο την ενίσχυση της ρευστότητας στην οικονομία», συμπλήρωσε.
«Η δική μας δουλειά είναι να διασφαλίσουμε αυτές τις προϋποθέσεις το συντομότερο δυνατόν. Να διασφαλίσουμε την ομαλότητα, την κανονικότητα», διαμήνυσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!