Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται νέα κυβέρνηση – Να μπει τέλος στην ανακύκλωση της μιζέριας
[Real]: Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται νέα κυβέρνηση – Να μπει τέλος στην ανακύκλωση της μιζέριας

[Real]: Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται νέα κυβέρνηση – Να μπει τέλος στην ανακύκλωση της μιζέριας

Η Ελλάδα και η Σερβία αποτελούν παράγοντες σταθερότητας σε μία περιοχή που αντιμετωπίζει αυξανόμενη αβεβαιότητα, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα στο Βελιγράδι με τον πρωθυπουργό της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούσιτς.
«Συζητήσαμε με τον πρωθυπουργό της Σερβίας τις ανησυχίες μας μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, κ. Ερντογάν, για τη Συνθήκη της Λωζάνης. Συμφωνήσαμε ότι τέτοιες δηλώσεις δεν βοηθούν στην καλλιέργεια κλίματος συνεργασίας στην περιοχή», πρόσθεσε.
Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστηκε τον πρωθυπουργό της Σερβίας για την υποδοχή του και τον συνεχάρη «για την πρόοδο στις συνομιλίες για ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
«Θα είμαστε ισχυροί υποστηρικτές της προσπάθειας της χώρας να εισέλθει στην Ευρωπαϊκή Ένωση», συμπλήρωσε. Επίσης, συνεχάρη τον κ. Βούσιτς «για τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και τη θέλησή του να μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και να μην υποκύπτει στον λαϊκισμό. Είναι πολύ εύκολο, στις μέρες μας, να λες στον κόσμο αυτά που θέλει να ακούσει. Είναι σαφώς πιο δύσκολο να προχωράς σε πραγματικές μεταρρυθμίσεις, που έχουν βραχυπρόθεσμο κόστος, αλλά παράγουν αποτελέσματα σε μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη βάση».
Στη Σερβία ο Κυρ. Μητσοτάκης

Τέλος, ο «γαλάζιος» ηγέτης ανέφερε: «Εκτιμώ ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης των οικονομικών μας δεσμών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!