Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Ο Δ. Μάρδας στον realfm για τη δήλωση του σχετικά με τους πλειστηριασμούς που προκάλεσε αντιδράσεις
[Real]: Ο Δ. Μάρδας στον realfm για τη δήλωση του σχετικά με τους πλειστηριασμούς που προκάλεσε αντιδράσεις

[Real]: Ο Δ. Μάρδας στον realfm για τη δήλωση του σχετικά με τους πλειστηριασμούς που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Δημήτρης Μάρδας μίλησε στον realfm 97,8 στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και του Βασίλη Λυριτζή και έδωσε διευκρινίσεις για τη δήλωση του σχετικά με τους πλειστηριασμούς που προκάλεσε αντιδράσεις.
Η επίμαχη δήλωση είναι η εξής “Εάν τότε η ΝΔ αποφάσιζε να μπει σε μια διαδικασία πλειστηριασμών, με μια τέτοια συμφωνία που έχουμε φτάσει εμείς να κάνουμε τώρα άτυπη με τις τράπεζες, οι αντιδράσεις θα ήταν πολύ λιγότερες”.
“Δεν είπα ακριβώς αυτό. Έγινε χαμός με τις δηλώσεις μου για όσους διάβασαν την πρώτη πρόταση όσων είπα και όχι τη δεύτερη πρόταση που είπα. Η πρώτη πρόταση είναι ομολογουμένως αυτή, αλλά είχε και κάποια πράγματα, αναφέρεται σε μέρος πλειστηριασμών και σε διαδικασίες διακανονισμών και υπάρχει μια δεύτερη πρόταση η οποία λέει ότι αν έμπαινε η ΝΔ σε μια τέτοια άτυπη συμφωνία, στην οποία έχουμε μπει εμείς, θα προστατεύαμε ακόμα περισσότερες μερίδες κόσμου, που έχουν σχέση με την πρώτη κατοικία. Ο νόμος Κατσέλη δεν προστατεύει τους πάντες. Αυτοί μετέθεταν το πρόβλημα. Αυτό είναι το οποίο ανακοίνωσα. Και είχαν έναν νόμο, ο οποίος αναφερόταν σε κάποιες λίγες περιπτώσεις” διευκρίνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!