Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Η «μάχη» στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης – Τι στάση θα κρατήσουν τα κόμματα
[Real]: Η «μάχη» στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης – Τι στάση θα κρατήσουν τα κόμματα

[Real]: Η «μάχη» στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης – Τι στάση θα κρατήσουν τα κόμματα

Από το απόγευμα της Πέμπτης συζητείται στην εθνική αντιπροσωπεία πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε η ΝΔ για ένα από τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, τη συμφωνία Αθηνών-Σκοπίων για το ονοματολογικό.
Οπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, η συζήτηση θα έχει ολοκληρωθεί ως τις 2.00 μ.μ. του Σαββάτου.
Η απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων αφήνει το περιθώριο, σε περίπτωση που ο κατάλογος των ομιλητών εξαντληθεί νωρίτερα, η συζήτηση να ολοκληρωθεί πριν από την προβλεπόμενη ώρα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το «ως τις 2.00 μμ έχει τη σημασία του».
Ο πρόεδρος της Βουλής, διαβεβαίωσε ότι θα δοθεί άνεση χρόνου ώστε να πάρουν τον λόγο και να τοποθετηθούν όλοι όσοι το ζητήσουν, και αν χρειαστεί όπως είπε, αντί η συζήτηση να ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου όπως αποφασίστηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων, να κλείσει αργά το βράδυ της ίδιας μέρας.
Η αντιπολίτευση κατήγγειλε μεθόδευση επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση είχε διαμηνύσει ότι η συζήτηση θα κλείσει το βράδυ του Σαββάτου.
Χατζηδάκης: Τι φοβάται η κυβέρνηση;
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης συνέδεσε την απόφαση αυτή με τα συλλαλητήρια που έχουν εξαγγελθεί έξω από τη Βουλή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!