Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Real]: Λίντνερ για τους μετανάστες: Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι αυτός που είναι δίπλα μας βρίσκεται νόμιμα στη χώρα
[Real]: Λίντνερ για τους μετανάστες: Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι αυτός που είναι δίπλα μας βρίσκεται νόμιμα στη χώρα

[Real]: Λίντνερ για τους μετανάστες: Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι αυτός που είναι δίπλα μας βρίσκεται νόμιμα στη χώρα

Αντιδράσεις μεταξύ των ίδιων των στελεχών του Κόμματος των Φιλελευθέρων (FDP) προκάλεσε η δήλωση του Προέδρου τους Κρίστιαν Λίντνερ ότι πρέπει κανείς να είναι βέβαιος ότι αυτός που στέκεται δίπλα του στον φούρνο βρίσκεται νόμιμα στη χώρα. Ένα από τα ηγετικά στελέχη υπέβαλε ήδη την παραίτησή του, ενώ ο κ. Λίντνερ επιχείρησε να δώσει διευκρινίσεις με βιντεοσκοπημένη δήλωση.
«Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε αν αυτός που βρίσκεται μαζί μας στην ουρά στον φούρνο και παραγγέλνει ψωμί με σπασμένα γερμανικά είναι ο υψηλής εξειδίκευσης επιστήμονας της τεχνητής νοημοσύνης από την Ινδία ή κάποιος αλλοδαπός που βρίσκεται σε μας παρανόμως. Προκειμένου να υπάρχει ειρήνη στην κοινωνία, πρέπει να είναι όλοι σίγουροι ότι καθένας που υποδεχόμαστε φθάνει σε μας νομίμως. Η διασφάλιση αυτού είναι καθήκον μιας απαιτητικής, φιλελεύθερης μεταναστευτικής πολιτικής στη βάση του κράτους δικαίου», είχε δηλώσει νωρίτερα ο κ. Λίντνερ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματός του.
Λίντνερ (FDP): Να απελαύνονται οι ανήλικοι πρόσφυγες όταν εγκληματούν και εντοπίζεται η οικογένειά τους
Ο Κρις Πίακ, συμπρόεδρος της Ευρωομάδας των Φιλελευθέρων (ALDE), ανακοίνωσε λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του από το FDP, με την εξής ανάρτηση στο Twitter: «Ο Κρίστιαν Λίντνερ με την δήλωσή του έδωσε σε όλους τους ναζί άλλοθι προκειμένου να παρενοχλούν οποιονδήποτε έχει σκουρόχρωμο δέρμα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!