Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: ΛΑΕ: Παραλήρημα Ερντογάν – Υποταγή της μνημονιακής τάξης σε ΗΠΑ-Γερμανία
[Real]: ΛΑΕ: Παραλήρημα Ερντογάν – Υποταγή της μνημονιακής τάξης σε ΗΠΑ-Γερμανία

[Real]: ΛΑΕ: Παραλήρημα Ερντογάν – Υποταγή της μνημονιακής τάξης σε ΗΠΑ-Γερμανία

Στο στόχαστρο της Λαϊκής Ενότητας μπήκαν οι νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου για την Ελλάδα αλλά και οι στάση των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα εθνικά θέματα.
Η ΛΑΕ κάνει λόγο για «παραλήρημα Ερντογάν» και «υποταγή κυβέρνησης και της μνημονιακής τάξης στη χώρα μας στο δίδυμο ΗΠΑ – Γερμανίας».
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Με τις τελευταίες δηλώσεις του (“η Τουρκία δεν είναι μόνο η Τουρκία”, και «εκτός από τα 79 εκατομμύρια των πολιτών της, φέρει ευθύνη και απέναντι στις εκατοντάδες εκατομμύρια αδέλφια μας στη γεωγραφική περιοχή με την οποία μας συνδέουν ιστορικοί και πολιτικοί δεσμοί» ο Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε ένα βήμα παραπέρα στην τυχοδιωκτική, αναθεωρητική πολιτική του στην ευρύτερη περιοχή της Μ. Ανατολής, των Βαλκανίων και ειδικότερα απέναντι στην Ελλάδα. Οι τελευταίες δηλώσεις έρχονται σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεων του που αμφισβητούν την Συνθήκη της Λωζάνης.
Η Τουρκία, με στήριξη του ιμπεριαλισμού, με άμεση ή έμμεση αποδοχή και υποστήριξη της πολιτικής της από ΕΕ, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, πραγματοποιεί τρεις (!) παράνομες εισβολές και κατοχές σε γειτονικές της χώρες(Κύπρος,Συρία και Ιράκ) και έχει ενεργή ατζέντα αλλαγής συνόρων ευρύτερα στην περιοχή και ειδικότερα προς την Ελλάδα, υλοποιεί πλήθος επιθετικών πράξεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!