Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Κριτική του Στ. Θεοδωράκη στον Αλ. Τσίπρα για το ταξίδι του στη Κούβα
[Real]: Κριτική του Στ. Θεοδωράκη στον Αλ. Τσίπρα για το ταξίδι του στη Κούβα

[Real]: Κριτική του Στ. Θεοδωράκη στον Αλ. Τσίπρα για το ταξίδι του στη Κούβα

Επικριτικός εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, για το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Κούβα, αντί να παραμείνει στην Ελλάδα και να συντονίσει την διαπραγμάτευση με τους εταίρους.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου, ο κ. Θεοδωράκης, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Παιδικά όνειρα είναι αυτά. Δεν αλλάζουν εύκολα. Δεν θα με ένοιαζε αν πήγαινε ο πρωθυπουργός στην Κούβα ή όπου έπρεπε να αποτίσει φόρο τιμής. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι αυτό συνδυάζεται με απουσία από την πραγματικότητα και τα τρέχοντα προβλήματα της χώρας, τα οποία είναι πλέον πολύ έντονα. Ζούμε ξανά μέρες που είχαμε ζήσει το 2015. Αντί να έχουν προετοιμαστεί για μία σκληρή διαπραγμάτευση, για τη δεύτερη αξιολόγηση, φθάνουμε τώρα στο παρά πέντε και θα αρχίσουν οι μεγάλες υποχωρήσεις. Θα χτυπήσουν νταούλια, όχι για να πάμε μπροστά, αλλά για να πάμε προς τα πίσω».
Ο επικεφαλής του Ποταμιού πρόσθεσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «αντί να πάρουν τις αποφάσεις στον σωστό χρόνο και να διαπραγματευτούν το καλύτερο για τη χώρα, φτάνουν στα σχοινιά και τότε δέχονται ακόμη πιο άσχημα χτυπήματα».
Σε ερώτηση για τη πρόταση του Ποταμιού να συσταθεί Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, απάντησε: «Θέλουμε να συσταθεί ένα Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας ώστε το βάρος της ευθύνης των μεγάλων αποφάσεων να μην πέφτει στις πλάτες ενός ανθρώπου, αλλά να είναι μία συλλογική απόφαση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, αλλά και των ανθρώπων που παίζουν ρόλο σε θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!