Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Κρέτσος: Αν ο νόμος Παππά κριθεί αντισυνταγματικός, θα επιστραφούν τα χρήματα στους υπερθεματιστές
[Real]: Κρέτσος: Αν ο νόμος Παππά κριθεί αντισυνταγματικός, θα επιστραφούν τα χρήματα στους υπερθεματιστές

[Real]: Κρέτσος: Αν ο νόμος Παππά κριθεί αντισυνταγματικός, θα επιστραφούν τα χρήματα στους υπερθεματιστές

Οι τέσσερις υπερθεματιστές θα πάρουν τα χρήματα που έχουν δώσει, δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης, ερωτηθείς τι θα γίνει στην περίπτωση που ο νόμος Παππά κριθεί αντισυνταγματικός.
“Δεν μιλάμε για ήττα, εμείς έχουμε δείγματα γραφής ότι θέλουμε να βάλουμε τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω. Από εκεί και πέρα χθες έγιναν τυπικά παραδεκτές οι προσφυγές των καναλαρχών και επομένως το ΣτΕ μπαίνει στην ουσία, στο ουσιαστικά αβάσιμο το οποίο θα κριθεί σε επόμενες διασκέψεις. Προφανώς όλα είναι πιθανά, εμείς θα σεβαστούμε οποιαδήποτε απόφαση έρθει ακόμα και αν είναι μια απόφαση η οποία διατάσει το δημόσιο να επιστρέψει 255 εκ στους έχοντες και κατέχοντες” τόνισε ο Λευτέρης Κρέτσος.
Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, αν το ΣτΕ κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο καθεστώς.
“Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο διαγωνισμός έγινε προκειμένου να αποδοθούν άδειες σε τηλεοπτικούς σταθμούς που για 27 χρόνια λειτουργούσαν σε ένα καθεστώς ιδιότυπης νομιμοφάνειας. Και μάλιστα έχουμε και αποφάσεις του ΣτΕ που καταδικάζουν αυτή την αδράνεια στη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου όπως η απόφαση 3578 του ’10.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!