Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Κοντονής: Στο αρχείο οι μηνύσεις κατά εισαγγελικών λειτουργών για Novartis – Πυρά από Σαμαρά, Βενιζέλο και Αβραμόπουλο
[Real]: Κοντονής: Στο αρχείο οι μηνύσεις κατά εισαγγελικών λειτουργών για Novartis – Πυρά από Σαμαρά, Βενιζέλο και Αβραμόπουλο

[Real]: Κοντονής: Στο αρχείο οι μηνύσεις κατά εισαγγελικών λειτουργών για Novartis – Πυρά από Σαμαρά, Βενιζέλο και Αβραμόπουλο

Την έντονη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του πρώην υπουργού Ευάγγελου Βενιζέλου και του επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου προκάλεσε ανακοίνωση του Υπ. Δικαιοσύνης , με την οποία έκανε γνωστό ότι οι μηνύσεις που είχαν υποβάλει κατά εισαγγελικών λειτουργών για την Υπόθεση Novartis, τέθηκαν στο αρχείο.
Ο πρώην πρωθυπουργός, εξαπολύει επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή διαμηνύοντας ότι επιμένει «και στα δύο σκέλη της μήνυσής του -και για τα πολιτικά πρόσωπα και για τους δικαστικούς λειτουργούς», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θα τελειώσει αυτή η ιστορία εδώ».
Ο πρώην υπουργός κ. Βενιζέλος σε ανακοίνωσή του καταλογίζει στον κ. Κοντονή απώλεια κάθε αίσθησης νομιμότητας και διερωτάται από «από ποτέ διαβιβάζονται στη Βουλή οι δικογραφίες στις οποίες πρώην πρωθυπουργοί και υπουργοί είναι μηνυτές;»
Αβραμόπουλος: Ουδέποτε μήνυσα εισαγγελικό λειτουργό
Από την πλευρά του κ. Αβραμόπουλου συνεργάτες του, σημείωναν ότι ο Επίτροπος ουδέποτε είχε μηνύσει εισαγγελικό λειτουργό για τη συγκεκριμένη υπόθεση, με κύκλους του υπουργείου Δικαιοσύνης να τον καλούν να διαβάσει πάλι την μήνυσή που κατέθεσε.
Πηγές του Υπουργείου Δικαιοσύνης συνιστούν στον κ. Αβραμόπουλο να διαβάσει τη διάταξη του εισαγγελέα και εφόσον το κάνει θα καταλάβει τι έλεγε ο ίδιος στη μήνυση που υπέβαλε.
Σαμαράς: Επιμένω στη μήνυσή μου
«Μια μέρα πριν συζητηθεί και πάλι στη Βουλή η υπόθεση Novartis, ανακοινώθηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης, ότι ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, βάζει στο αρχείο τις μηνύσεις που κατατέθηκαν κατά των Εισαγγελέων διαφθοράς από τους Δημήτρη Αβραμόπουλο, Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!