Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Κοντονής για τα προβλήματα της Ζακύνθου: Λασπολογική απόσειση ευθυνών από τη ΝΔ
[Real]: Κοντονής για τα προβλήματα της Ζακύνθου: Λασπολογική απόσειση ευθυνών από τη ΝΔ

[Real]: Κοντονής για τα προβλήματα της Ζακύνθου: Λασπολογική απόσειση ευθυνών από τη ΝΔ

Με μια μακροσκελή και σκληρή ανακοίνωση, απάντησε στη ΝΔ ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, σχετικά με τις πρόσφατες πλημμύρες στη Ζάκυνθο, την προσφυγή που έχει κατατεθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικά με τη χωροθέτηση του ΧΥΤΥ στο Λίβα Ζακύνθου κ.λπ., ενώ κάνει λόγο για «κήνσορες της Νέας Δημοκρατίας» και «ντόπια φερέφωνά τους».
«Οι τομεάρχες και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προέβησαν σε μια άνευ προηγουμένου λασπολογική απόσειση ευθυνών με μετακύλιση τους στον σημερινό υπουργό Δικαιοσύνης αποδεικνύοντας το πόσο αδίστακτα επιδίδονται στη συκοφαντία και την ανευθυνολογία» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κοντονής και τονίζει ότι «η απόλυτη ανυπαρξία της Νέας Δημοκρατίας στις περιόδους που κυβέρνησε τη χώρα ως προς την υλοποίηση ζωτικών έργων για τη Ζάκυνθο, μετατρέπεται σήμερα σε πληθωρισμό δηλώσεων και ανέξοδων καταγγελιών».
Δυστυχώς, υποστηρίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης, «η Νέα Δημοκρατία, στον βωμό μικροκομματικών συμφερόντων, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ακόμα και τον αδόκητο χαμό ενός νεαρού συμπολίτη μας από τις πρωτοφανείς πλημμύρες που χτύπησαν το νησί μας το τελευταίο Σαββατοκύριακο» και προσθέτει:
«Ωστόσο, οι πολίτες της Ζακύνθου, έχουν βιώσει πολύ καλά τη γενικευμένη αδράνεια και εγκατάλειψη από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Έχουν βιώσει την έλλειψη ουσιαστικών υποδομών, την απουσία αντιπλημμυρικών έργων, την πλημμελή συντήρηση των οδικών δικτύων και των αποχετευτικών συστημάτων, αρμοδιότητες που ανήκουν αποκλειστικά στη δημοτική αρχή».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!