Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Μ. Κόλλια-Τσαρουχά: Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο
[Real]: Μ. Κόλλια-Τσαρουχά: Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο

[Real]: Μ. Κόλλια-Τσαρουχά: Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο

Στην εκτίμηση ότι η β΄αξιολόγηση θα κλείσει, προχώρησε, με συνέντευξή της, στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9Fm» η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παρά τις απαιτήσει των δανειστών για νέα μέτρα.
«Πάντα στις παραμονές της αξιολόγησης, μας ζητούσαν περισσότερα μέτρα, μας απειλούσαν (…) ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο, οι θυσίες έχουν φτάσει στο απροχώρητο» είπε η υφυπουργός και κάλεσε τους δανειστές να προχωρήσουν στις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει, αναφορικά με τη μείωση του ελληνικού χρέους.
«Οι θεσμοί μπορεί να πιέζουν για νέα μέτρα, αλλά το θέμα της Ελλάδας τράβηξε πολύ και αδικαιολόγητα (…) με αιματηρές θυσίες εμείς ό,τι αναλάβαμε το κάναμε» τόνισε η κ. Κόλλια- Τσαρουχά, για να συμπληρώσει πως δεν μπορεί οι εταίροι να σταματούν σε λίγες χώρες που αντιδρούν και κυρίως στην άρνηση της Γερμανίας.
Αναφορικά με το αίτημα της ΝΔ για εκλογές τόνισε ότι « ΝΔ ζητά εκλογές από την επομένη των προηγούμενων εκλογών» και σημείωσε πως η συμφωνία του 2015 ψηφίστηκε σχεδόν από όλα τα κόμματα συμπεριλαμβανομένης και της ΝΔ. Υποστήριξε ότι δεν θα στηθούν κάλπες, προσθέτοντας ότι «δεν θα βγάλουν κάτι οι εκλογές, κάτι διαφορετικό από αυτό που υπάρχει τώρα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!