Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Κυβερνητικές πηγές: Ο Παυλόπουλος επανέλαβε τις ελληνικές θέσεις – Το τανγκό θέλει πάντα δύο
[Real]: Κυβερνητικές πηγές: Ο Παυλόπουλος επανέλαβε τις ελληνικές θέσεις – Το τανγκό θέλει πάντα δύο

[Real]: Κυβερνητικές πηγές: Ο Παυλόπουλος επανέλαβε τις ελληνικές θέσεις – Το τανγκό θέλει πάντα δύο

Αμέσως μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , κυβερνητικός αξιωματούχος τόνισε πως ο Προκόπης Παυλόπουλος επανέλαβε τις ελληνικές θέσεις και πως είναι προφανές ότι δεν περιμέναμε η Τουρκία να αλλάξει τις δικές της.
Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, σημείωσε, έχουμε καθήκον και υποχρέωση με δεδομένη την αποσταθεροποιημένη περιοχή και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ευρωτουρκικές σχέσεις να είμαστε ο σταθεροποιητικός παράγοντας και να παίρνουμε γενναίες πρωτοβουλίες.
Στο πλαίσιο αυτό, ανέφερε η κυβερνητική πλευρά, τείνουμε ακριβώς χείρα φιλίας στην Τουρκία και είναι στο χέρι της εάν θα αξιοποιήσει την πρωτοβουλία μας. Το τανγκό θέλει πάντα δύο.
Ερωτηθείς ο ίδιος αξιωματούχος για το τάιμινγκ της επίσκεψης τόνισε πως οι σημαντικές επισκέψεις δεν γίνονται όταν όλα τα ζητήματα έχουν λυθεί για να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις οι πολιτικές ηγεσίες αλλά όταν είναι αναγκαίο για την επίλυση ζητημάτων, την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και την αναβάθμιση των σχέσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!