Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Κύρτσος στον realfm για αξιολόγηση: Τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου να το κλείσουμε γιατί μετά αρχίζουν τα δύσκολα
[Real]: Κύρτσος στον realfm για αξιολόγηση: Τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου να το κλείσουμε γιατί μετά αρχίζουν τα δύσκολα

[Real]: Κύρτσος στον realfm για αξιολόγηση: Τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου να το κλείσουμε γιατί μετά αρχίζουν τα δύσκολα

Στα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup αναφέρθηκε ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
«Το συμπέρασμα είναι ότι παραμένουν οι διαφωνίες, αλλά θέλουν και οι δύο πλευρές να στείλουν το μήνυμα ότι πρέπει να φτάσουν σε μία συμφωνία. Δηλαδή η μέθοδος που ακολούθησαν, ότι μείναν στις Βρυξέλλες, οι υπουργοί και όλα αυτά, αυτό το μήνυμα στέλνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κύρτσος.
Και πρόσθεσε: Δεν είναι πολιτική η διαπραγμάτευση, γιατί η πολιτική διαπραγμάτευση γίνεται σε ανώτερο επίπεδο από το Eurogroup. Αυτοί έχουν τις οδηγίες που θα ακολουθήσουν. Θέλουν να συμφωνήσουν στο πλαίσιο για να πάνε στη συνέχεια στις λεγόμενες λεπτομέρειες, που βέβαια δεν είναι καθόλου λεπτομέρειες, γιατί όλα αυτά τα ζητήματα έχουν τεράστιο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό ενδιαφέρον».
Στο ερώτημα αν υπάρχει πιθανότητα θετικής εξέλιξης στο επόμενο Eurogroup της 7ης Απριλίου ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Είμαι σε επαφή με διάφορους, όλοι το θεωρούν δύσκολο, αλλά δεν το αποκλείουν όμως. Εδώ έχουν μία συγκεκριμένη, επαγγελματική, αισιοδοξία, αυτός είναι ο κανόνας της περιοχής. Θα σας έλεγα ότι εδώ που φτάσαμε ήταν να το κλείσουμε τον Φεβρουάριο του 2016, αυτό ήταν το χρονοδιάγραμμα το αρχικό, μετά αρχίσαμε την ελληνικού τύπου καθυστέρηση 6 μήνες τουλάχιστον, μετά τα πράγματα γίναν πιο δύσκολα, μετά μπερδεύτηκαν οι εμπλεκόμενοι, τουλάχιστον τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου να το κλείσουμε γιατί μετά αρχίζουν τα δύσκολα.
«Δηλαδή μία αποσταθεροποίηση της οικονομίας, ένα κλίμα αβεβαιότητας και αυτό που μετράει για την κυβέρνηση είναι θα αποσταθεροποιηθεί και η κυβέρνηση βέβαια αν έχει δυσκολίες με τους εταίρους και τους πιστωτές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!