Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Real]: Κυπριακό: Σφοδρή κριτική από την αντιπολίτευση για τους χειρισμούς Αναστασιάδη
[Real]: Κυπριακό: Σφοδρή κριτική από την αντιπολίτευση για τους χειρισμούς Αναστασιάδη

[Real]: Κυπριακό: Σφοδρή κριτική από την αντιπολίτευση για τους χειρισμούς Αναστασιάδη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ), που στηρίζει την κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη και το μεγάλο κόμμα της αντιπολίτευσης, το αριστερό ΑΚΕΛ, τοποθετήθηκαν θετικά στο αποτέλεσμα της διάσκεψης της Γενεύης για το Κυπριακό. Τα άλλα ελληνοκυπριακά κόμματα της αντιπολίτευσης, επικρίνουν έντονα τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη για την πολιτική και τους χειρισμούς του.
Ο Κύπριος πρόεδρος, σχολιάζοντας τις σε βάρος του επικρίσεις και κατηγορίες, δήλωσε: «Δεν μπήκα ποτέ σε διαδικασία αντιπαράθεσης με τα πολιτικά κόμματα, η όποια κριτική ασκείται είναι καλοδεχούμενη, εναπόκειται στο λαό να κρίνει».
Ο αναπληρωτής πρόεδρος και ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ (ο πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει αργά απόψε από την Γενεύη), Λευτέρης Χριστοφόρου, εκτίμησε ότι στην διάσκεψη έγινε «ένα θετικό βήμα».
Ο Νίκος Αναστασιάδης, υποστήριξε, «πέτυχε τους στόχους του, δηλαδή να κατατεθούν για πρώτη φορά, εδώ και 43 χρόνια, οι θέσεις της Τουρκίας στο εδαφικό και στα θέματα εγγυήσεων και ασφάλειας». Σημείωσε ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός στηρίζει τον Κύπριο πρόεδρο και αξιοποιεί «κάθε χαραμάδα, για να απαλλαγούμε από την κατοχή, τα τουρκικά στρατεύματα και τις εγγυήσεις».
Ο Λευτέρης Χριστοφόρου κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουν τον Νίκο Αναστασιάδη για το συμφέρον της Κύπρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!