Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών για Ασπρόπυργο: Οι φασιστικές ομάδες εξακολουθούν να δρουν ανεξέλεγκτα
[Real]: Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών για Ασπρόπυργο: Οι φασιστικές ομάδες εξακολουθούν να δρουν ανεξέλεγκτα

[Real]: Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών για Ασπρόπυργο: Οι φασιστικές ομάδες εξακολουθούν να δρουν ανεξέλεγκτα

Tον κώδωνα του κινδύνου κρούει η παράταξη του Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή τη νέα καταγγελία ότι μέλη της Χρυσής Αυγής ξυλοκόπησαν μετανάστες, το απόγευμα του Σαββάτου στην Γκόρυτσα Ασπροπύργου.

«Οι ευθύνες του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής οφείλουν να εξετασθούν, καθώς η φασιστική δράση ταγμάτων εφόδου, φαίνεται να αποτελούσε ένα καλά προστατευμένο κοινό μυστικό», σημειώνει, μεταξύ άλλων, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Η εγκληματική επίθεση ταγμάτων εφόδου στην Γκορυτσά Ασπροπύργου με θύματα δύο μετανάστες, εργάτες γης, δείχνει πως οι ακροδεξιές-φασιστικές ομάδες εξακολουθούν να δρουν ανεξέλεγκτα. Οι ευθύνες του ΑΤ της περιοχής οφείλουν να εξετασθούν, καθώς η φασιστική δράση ταγμάτων εφόδου, φαίνεται να αποτελούσε ένα καλά προστατευμένο «κοινό μυστικό».
Η δικαιοσύνη, οφείλει να διερευνήσει εάν έχει γίνει έως αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε προσπάθεια από το ΑΤ αρχικά της περιοχής, συναρμολόγησης των αδικημάτων αυτών, καθώς επίσης εάν έχει πραγματοποιηθεί η παραμικρή κίνηση εξιχνίασης του οργανωμένου και συντεταγμένου χαρακτήρα τους.
Οι μνήμες από τα εγκλήματα μίσους της Μανωλάδας, και από τη δολοφονία του Σαχζάντ Λουκμάν λίγα χρόνια πριν, είναι ακόμα νωπές.
Με πολιτικές απάθειας, αδράνειας μπροστά σε ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές, όπως αυτές στον Ασπρόπυργο, την ευθύνη φέρει εξολοκλήρου η ίδια η πολιτειακή ηγεσία.
Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!