Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Κεφαλογιάννης πριν από την επίσκεψή του στους στρατιωτικούς: H περιπέτεια πρέπει να τελειώσει σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)
[Real]: Κεφαλογιάννης πριν από την επίσκεψή του στους στρατιωτικούς: H περιπέτεια πρέπει να τελειώσει σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

[Real]: Κεφαλογιάννης πριν από την επίσκεψή του στους στρατιωτικούς: H περιπέτεια πρέπει να τελειώσει σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η Τουρκία θέλει να περάσει ένα θετικό μήνυμα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ενώ βρισκόταν στο δρόμο προς την Αδριανούπολη, όπου θα συναντήσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας.
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που θα επισκεφτεί τους δύο αξιωματικούς και όπως είπε, η επίσκεψη αυτή ήταν μία πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στις συναντήσεις που είχε με στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, καθώς, ενώ συνέβαλαν και οι προσωπικές του προσπάθειες που έγιναν κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία.
Οικονομική στήριξη στους 2 Έλληνες στρατιωτικούς από το ΥΕΘΑ – Οι Τούρκοι δίνουν άδεια στον Μανώλη Κεφαλογιάννη να τους επισκεφθεί!
«Η περιπέτεια πρέπει να τελειώσει σύντομα και αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελε να περάσει το Ευρωκοινοβούλιο», σημείωσε ο ευρωβουλευτής και αναφερόμενος στην ίδια τη συνάντησή του με τους δύο στρατιωτικούς τόνισε ότι «θα περάσω το μήνυμα αγάπης ενός ολόκληρου έθνους που απαιτεί, δεν ζητά την απελευθέρωση των δύο αξιωματικών».
Όμως όπως εξήγησε, οι προσπάθειες για απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών δε θα περιοριστούν στη σημερινή του επίσκεψη, αφού αύριο ξεκινήσει γύρος πρωτοβουλιών, με αρχή τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Ευρωκοινοβουλίου.
Η άδεια για την επίσκεψη του Μανώλη Κεφαλογιάννη δόθηκε μετά από μπαράζ επαφών μεταξύ των υπουργείων Δικαιοσύνης και Εξωτερικών της Τουρκίας και του Ευρωκοινοβουλίου, το οποίο ζήτησε τη σχετική άδεια επίσκεψης της αντιπροσωπείας με επικεφαλής των Μανώλη Κεφαλογιάννη, ως προέδρου της αρμόδιας επιτροπής της ευρωβουλής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!