Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Real]: ΗΠΑ: Αξιωματούχος του ΥΠΕΞ πίεζε το FBI για να προστατεύσει την Χίλαρι
[Real]: ΗΠΑ: Αξιωματούχος του ΥΠΕΞ πίεζε το FBI για να προστατεύσει την Χίλαρι

[Real]: ΗΠΑ: Αξιωματούχος του ΥΠΕΞ πίεζε το FBI για να προστατεύσει την Χίλαρι

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου των Εξωτερικών προσπάθησε να προστατεύσει τη Χίλαρι Κλίντον ασκώντας πιέσεις στο FBI προκειμένου ν’ αποσυρθεί η εκτίμηση της υπηρεσίας ότι η χρησιμοποίηση ενός ιδιωτικού διαμετακομιστή ηλεκτρονικών μηνυμάτων από τη Χίλαρι Κλίντον, την περίοδο που υπηρετούσε στο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, εμπεριείχε τη διαχείριση εμπιστευτικών πληροφοριών.
Τα στοιχεία αυτά, προέρχονται από τη δημοσιοποίηση μαγνητοφωνημένων συνεντεύξεων με αξιωματούχους του FBI, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν χθες.
Η καταγγελία κατά του Πάτρικ Κένεντι, που είναι το πιο υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος του αμερικανικού υπουργείου των Εξωτερικών, συμπεριλαμβάνεται στην τελευταία δημοσιοποίηση σειράς συνεντεύξεων από το FBI, αναφορικά με την έρευνα διάρκειας ενός έτους που πραγματοποίησε για την υπόθεση της Κλίντον.
Η στάση του FBI να αποφασίσει κατά του αποχαρακτηρισμού ως απορρήτου του περιεχομένου των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ενίσχυσε τους ισχυρισμούς των Ρεπουμπλικάνων ότι αξιωματούχοι της διακυβέρνησης Ομπάμα, προσπάθησαν να προστατεύσουν τη Χίλαρι Κλίντον, προεδρικής υποψήφιας των Δημοκρατικών από την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της.
Το FBI συνέστησε τη μη άσκηση δίωξης κατά της Κλίντον, τον Ιούλιο, ενώ υπερασπίστηκε την ακεραιότητα της έρευνας την οποία διεξήγαγε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!