Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Γκιουλέκας στον realfm: Υποτιμητικό για τη Θεσσαλονίκη το γραφείο πρωθυπουργού
[Real]: Γκιουλέκας στον realfm: Υποτιμητικό για τη Θεσσαλονίκη το γραφείο πρωθυπουργού

[Real]: Γκιουλέκας στον realfm: Υποτιμητικό για τη Θεσσαλονίκη το γραφείο πρωθυπουργού

Ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της ΝΔ μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα της ίδρυσης γραφείο πρωθυπουργού.
«Θα έλεγα ότι είναι και υποτιμητικό για τη Θεσσαλονίκη, την ώρα που ο κ. Τσίπρας υποβαθμίζει το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης κάνοντάς το υφυπουργείο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.
Και πρόσθεσε: «Εδώ ζούμε δυστυχώς το μεγάλο πρόβλημα του να είμαστε υποτελείς, πολλές φορές, σε πάρα πολλά ζητήματα στο κεντρικό κράτος. Θα μπορούσε αν ήθελε ο κ. Τσίπρας να αναβαθμίσει το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και όχι να κάνει ένα γραφείο πρωθυπουργού το οποίο δεν έχει καμία σαφή αρμοδιότητα. Κανένας δεν ξέρει τι θα κάνει αυτό το γραφείο. Κανένας δεν ξέρει ποια θα είναι η συνεργασία της κυρίας που ανέλαβε το γραφείο».
Συνέχισε δε λέγοντας ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Σαφώς και κρίνονται όλα εκ του αποτελέσματος. Ωστόσο, όταν κάνεις ένα γραφείο πρώτα-πρώτα προκαθορίζεις τις αρμοδιότητες του. Τι θα κάνει αυτό το γραφείο; Ποιος θα είναι ο ρόλος του; Ποιος μπορεί να απευθύνεται σε αυτό το γραφείο; Εδώ δεν υπάρχει απολύτως τίποτα.
«Ηρθε ο πρωθυπουργός, εγκαινίασε το γραφείο και έφυγε χωρίς να ξέρει κανένας τι είναι, ποιοι το στελεχώνουν εκτός από την επικεφαλής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!