Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Φάμελλος: «Συμφωνούμε απόλυτα με τη ΝΔ ότι “φταίει” αυτή η κυβέρνηση που προχωράει το μετρό Θεσσαλονίκης»
[Real]: Φάμελλος: «Συμφωνούμε απόλυτα με τη ΝΔ ότι “φταίει” αυτή η κυβέρνηση που προχωράει το μετρό Θεσσαλονίκης»

[Real]: Φάμελλος: «Συμφωνούμε απόλυτα με τη ΝΔ ότι “φταίει” αυτή η κυβέρνηση που προχωράει το μετρό Θεσσαλονίκης»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα “Στο Κόκκινο 93,4” Θεσσαλονίκης, ο αν. ΥΠΕΝ Σωκράτης Φάμελλος επεσήμανε ότι ενοχλεί τη ΝΔ το γεγονός ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης προχωράει γρήγορα και προεκτείνεται δυτικά. Όπως είπε χαρακτηριστικά, “συμφωνούμε απόλυτα με τη ΝΔ ότι “φταίει” αυτή η κυβέρνηση που προχωράει το μετρό. Γιατί όντως είναι έργο αυτής της κυβέρνησης ότι βγήκαν οι λαμαρίνες από τους σταθμούς στην Ανατ. Θεσσαλονίκη.
Η ΝΔ δεν ενδιαφερόταν για τα έργα και τη Θεσσαλονίκη. Η μόνη έννοια του πολιτικού συστήματος στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια ήταν να επανεκλεγούν. Αυτή η οικογενειοκρατία και η άσκηση του επαγγέλματος του πολιτικού, δεν βοήθησε, ούτε τη Θεσσαλονίκη, ούτε τη χώρα. Να σας θυμίσω ότι τα έργα στο μετρό είχαν σταματήσει από τον Δεκέμβριο του 2014 πριν από την προκήρυξη των εκλογών. Εμείς καταθέσαμε τον Απρίλιο του 2015 την πρόταση “και αρχαία και μετρό” και σήμερα το κάνουμε πράξη. Πολύ καλά κάνει η ΝΔ και ζηλεύει γιατί δεν προχώρησε αυτή το μετρό στη Θεσσαλονίκη”.
Στη συνέχεια, ο Σωκράτης Φάμελλος επεσήμανε ότι το έργο της κεντρικής γραμμής προχωράει κανονικά, έχουν τελειώσει οι σήραγγες, ενώ του χρόνου θα έχει τελειώσει και το έργο της Καλαμαριάς. Τόνισε επίσης ότι είναι υποχρέωση της κυβέρνησης και της Αττικό Μετρό να ξεκινήσουν οι μελέτες και οι πρόδρομες εργασίες στα δυτικά,γιατί μόνο έτσι θα εξασφαλιστεί το έργο: “Οι μελέτες των προηγούμενων κυβερνήσεων για τα έργα ήταν τόσο πρόχειρες, που χρειάστηκε να γίνουν υπερβολικές τροποποιήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!