Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Εξανάγκασαν τη ΓΓ του υπ. Εργασίας σε παραίτηση μετά τις καταγγελίες της
[Real]: Εξανάγκασαν τη ΓΓ του υπ. Εργασίας σε παραίτηση μετά τις καταγγελίες της

[Real]: Εξανάγκασαν τη ΓΓ του υπ. Εργασίας σε παραίτηση μετά τις καταγγελίες της

Την παραίτησή της υπέβαλε η γενική γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Δήμητρα Χαλικιά και σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτησή της έγινε δεκτή.
Η γενική γραμματέας ήρθε σε ανοικτή κόντρα με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου καθώς με επιστολή της προς τον Αλέξη Τσίπρα καταγγέλλει την πολιτική της προϊσταμένη για συκοφαντία, προσωπική ιδιοτέλεια, κακές επιλογές στη διαχείριση κοινοτικών χρημάτων και πολιτικές που πριμοδοτούν συγκεκριμένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Η επιστολή δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” της Κυριακής και η κ. Αντωνοπούλου με χθεσινή της ανακοίνωση χωρίς να αναφέρεται προσωπικά στην κ. Χαλικιά, υπογραμμίζει ότι η επιλογή τροφοδότησης με ανυπόστατες, ψευδείς ή ανακριβείς πληροφορίες δημιουργεί μείζον θέμα πολιτικής δεοντολογίας, το οποίο ασφαλώς και θα αντιμετωπιστεί αποφασιστικά το αμέσως προσεχές διάστημα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες για τις εξελίξεις στο υπουργείο Εργασίας είναι πλήρως ενημερωμένο το Μαξίμου και αναμένονται εξελίξεις.
• Στην επιστολή της προς τον κ. Τσίπρα η κ. Χαλικιά κάνει λόγο για προσωπική ιδιοτέλεια της υπουργού στο θέμα της διαρροής πληροφοριών για πιθανή αναβολή του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας σε 34 δήμους, λόγω ενστάσεων από το ΑΣΕΠ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!