Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Real]: Ευρωκοινοβούλιο: Συνεχίζεται η αυξημένη συνεισφορά για χρηματοδότηση έργων στην Ελλάδα
[Real]: Ευρωκοινοβούλιο: Συνεχίζεται η αυξημένη συνεισφορά για χρηματοδότηση έργων στην Ελλάδα

[Real]: Ευρωκοινοβούλιο: Συνεχίζεται η αυξημένη συνεισφορά για χρηματοδότηση έργων στην Ελλάδα

Η επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε την προηγούμενη εβδομάδα τη νομοθετική πρόταση για συνέχιση της αυξημένης ευρωπαϊκής συνεισφοράς στη χρηματοδότηση έργων στην Ελλάδα έψς τις 30 Ιουνίου του 2019.
Οι ευρωβουλευτές ενέκριναν επίσης μια ειδική διάταξη, σύμφωνα με την οποία η ΕΕ θα καλύπτει έως και το 85% του κόστους των έργων στην Κύπρο, μέχρι να ολοκληρωθεί η τρέχουσα προγραμματική περίοδος το 2020.
«Στόχος της νομοθετικής πρότασης που υπερψηφίσαμε είναι να βοηθήσουμε τα κράτη-μέλη που έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση να συνεχίσουν με την ολοκλήρωση των έργων και των προγραμμάτων στην επικράτειά τους», δήλωσε η εισηγήτρια και πρόεδρος της επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ίσκρα Μιχαΐλοβα.
Το νομοθετικό ψήφισμα, όπως αναφέρει σχετικό τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, υιοθετήθηκε με 31 ψήφους υπέρ και 3 αποχές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!