Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Εκτενές αφιέρωμα του γαλλικού περιοδικού Le Point : «Ελλάδα, η αναγέννηση»
[Real]: Εκτενές αφιέρωμα του γαλλικού περιοδικού Le Point : «Ελλάδα, η αναγέννηση»

[Real]: Εκτενές αφιέρωμα του γαλλικού περιοδικού Le Point : «Ελλάδα, η αναγέννηση»

Ο τίτλος του εξωφύλλου είναι: «Ελλάδα, η αναγέννηση», ενώ το αφιέρωμα περιλαμβάνει συνέντευξη που παραχώρησε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους Etienne Gernelle και Romain Gubert και σειρά άρθρων σχετικά με την Ελλάδα.
Το πρώτο άρθρο του αφιερώματος έχει την υπογραφή του ειδικού απεσταλμένου του περιοδικού, Dominique Dunglas, σε συνεργασία με την ανταποκρίτρια γαλλικών ΜΜΕ στην Αθήνα, MarinaRafenberg, και έχει τον ομώνυμο τίτλο: «Ελλάδα, η αναγέννηση» και υπότιτλο: «Η Αθήνα, η οποία έχει γίνει πολύ δημοφιλής, φιλοξένησε το 2017, 5 εκατομμύρια επισκέπτες, εκ των οποίων οι 400.000 την επισκέφτηκαν για την έκθεση σύγχρονης τέχνης Documenta».
Στο άρθρο αναφέρεται, μεταξύ άλλων: Τοίχοι με γκράφιτι, εναλλακτικά κοινωνικά κέντρα: το πιο γόνιμο incubator της Αθήνας, το The Cube, βρίσκεται στα Εξάρχεια, την αγαπημένη γειτονιά των εναλλακτικών της πόλης. Σε έναν ανοιχτό, ενιαίο χώρο με διάσπαρτα γραφεία, οι start-uppers πίνουν κρύο καφέ, εθνικό σπορ των Ελλήνων, πληκτρολογώντας.
Μην σας μπερδεύει η φαινομενική χαλαρότητα: κάποιες από τις πιο σημαντικές ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις γεννήθηκαν ή έκαναν το πέρασμά τους από εδώ: η Beat, το ελληνικό Uber που εξαγοράστηκε από την Daimler, η Resin.io, που είναι παρούσα στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, ή η Workable, που εξειδικεύεται στις προσλήψεις προσωπικού και έχει 6.000 πελάτες σε 100 χώρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!