Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Το «αιχμηρό» μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη για τη «μαύρη» επέτειο της χούντας
[Real]: Το «αιχμηρό» μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη για τη «μαύρη» επέτειο της χούντας

[Real]: Το «αιχμηρό» μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη για τη «μαύρη» επέτειο της χούντας

Με επίθεση σε όλα τα κόμματα από τη μεταπολίτευση και μετά, αλλά και την εκτίμηση ότι η Ελλάδα είναι μόνο «τυπικά δημοκρατική χώρα» σχολιάζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης την «μαύρη» επέτειο από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967.
Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του, ο κ. Λεβέντης αναφέρει ότι «μισό περίπου αιώνα μετά την εγκαθίδρυση της χούντας των συνταγματαρχών, η Ελλάδα είναι τυπικά δημοκρατική χώρα, όμως δημοκρατία, ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση όλων των πολιτών στα κοινωνικά αγαθά δεν έχουν ακόμη κατοχυρωθεί. Εξακόσιες χιλιάδες Έλληνες εργάζονται στο εξωτερικό, 1,5 εκατ. συμπολίτες μας είναι άνεργοι, το δε επίπεδο όλων των συμπολιτών μας έχει κατά 50% και πλέον μειωθεί».
«Αυτά για τα οποία αγωνίστηκαν οι νέοι του Πολυτεχνείου μένουν ακόμη ανεκπλήρωτα. Πέρασαν πολλοί πρωθυπουργοί που σχεδόν όλοι βαρύνονται με ψέματα και ασυγχώρητα λάθη. Η μισή Κύπρος κατέχεται από την Τουρκία και τώρα οι γείτονες μας, παραβιάζουν διεθνείς συνθήκες και κατ’ ουσίαν εγείρουν αξιώσεις στο μισό Αιγαίο», συμπληρώνει στο μήνυμά του ο κ. Λεβέντης.
«Ο κ. Τσίπρας λέει ότι φεύγουμε από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, αλλά έχει βάλει υπογραφές βαρύτατες για πλεόνασμα 3,5% μέχρι το 2022, 2,4% μέχρι το 2060 και υπερκόφτη που θα ισχύει για 99 χρόνια και θα δημεύει στη πρώτη αδυναμία πληρωμής κρατικού αξιόγραφου κάθε δημόσια και δημοτική περιουσία των Ελλήνων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!