Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Real]: Δρίτσας: Δημόσια διαβούλευση για το ακτοπλοϊκό δίκτυο στη χώρα
[Real]: Δρίτσας: Δημόσια διαβούλευση για το ακτοπλοϊκό δίκτυο στη χώρα

[Real]: Δρίτσας: Δημόσια διαβούλευση για το ακτοπλοϊκό δίκτυο στη χώρα

Την έναρξη ενός ευρύτατου διαλόγου, στο αμέσως επόμενο διάστημα, για την αναμόρφωση και αναδιάταξη του τοπίου της ακτοπλοΐας στη χώρα μας, ανακοίνωσε σήμερα, από τα Χανιά, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο ημερίδας για τη Ναυτιλία που φιλοξενείται στο συνεδριακό κέντρο της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης -αφού χαρακτήρισε την εκδήλωση ως «ημερίδα ανίχνευσης του πεδίου πριν αρχίσει ο διάλογος»- επισήμανε ότι σε αυτόν θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των ναυτιλιακών εταιρειών, η τοπική αυτοδιοίκηση, εκπρόσωποι των νησιωτικών περιοχών και όλοι όσοι εμπλέκονται σε θέματα που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση.
«Πιστεύουμε ότι η αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου είναι πλέον ώριμη, όπως και ο επανασχεδιασμός, διορθώνοντας και βελτιώνοντας το δίκτυο που υπάρχει αυτή τη στιγμή» επισήμανε ο υπουργός.
Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ – ΜΠΕ για το ποιες είναι οι βασικές σκέψεις του υπουργείου για τον επανασχεδιασμό, ο κ. Δρίτσας είπε: «Οι βασικές σκέψεις είναι να βρούμε λύσεις, ώστε να μην εξυπηρετούνται μόνο – που σε μεγάλο βαθμό εξυπηρετούνται ικανοποιητικότατα- τα μεγάλα νησιά, αλλά να εξυπηρετούνται και τα μικρά νησιά».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!