Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Δραγασάκης: Μείωση φόρων στη διετία αν ρυθμιστεί το χρέος
[Real]: Δραγασάκης: Μείωση φόρων στη διετία αν ρυθμιστεί το χρέος

[Real]: Δραγασάκης: Μείωση φόρων στη διετία αν ρυθμιστεί το χρέος

Παράθυρο για τη μείωση της φορολογίας σε βάθος διετίας και με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει η αναγκαία -όπως σημείωσε- ρύθμιση του χρέους της χώρας, άνοιξε ο Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στο πλαίσιο των εργασιών του 15ου συνεδρίου του ΣΕΤΕ.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επεσήμανε ότι είναι αναγκαία η ρύθμιση του χρέους, έτσι ώστε από την επόμενη κιόλας χρονιά η χώρα να είναι σε θέση να δανείζεται με χαμηλότερα επιτόκια, πριν επιχειρήσει το άνοιγμά της στις αγορές από το 2018.
Στο θέμα της ρύθμισης των κόκκινων δανείων, ο ίδιος επεσήμανε πως κομβικό ρόλο για την κυβέρνηση θα έχει το θέμα του εξωδικαστικού διακανονισμού, που θα επιτρέψει τη συνέχιση της λειτουργίας των επιχειρήσεων που επιβαρύνονται με μη εξυπηρετούμενα δάνεια ή και τη μεταβίβασή τους σε νέους μετόχους, εφόσον κριθεί κάτι τέτοιο απαραίτητο.
Ο τουρισμός, επεσήμανε ο αντιπρόεδρος, μπορεί να αποτελέσει τον μοχλό ανάπτυξης της χώρας με βάση ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την ελληνική οικονομία.
Ο Γ. Δραγασάκης, απευθυνόμενος στους κορυφαίους παράγοντες του τουρισμού, ανέφερε πως ζούμε το τέλος των ψευδαισθήσεων ότι μπορεί να υπάρξει τουριστική ανάπτυξη σε συνθήκες κοινωνικής εξαθλίωσης, θέτοντας ως προτεραιότητες την προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος, την ενίσχυση της απασχόλησης και κάνοντας λόγο για ανάπτυξη με την κοινωνία όρθια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!