Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: ΔΗΜΑΡ: Η ηγεσία του υπ. Υγείας έχει να δώσει κάποια απάντηση στους ταλαιπωρημένους ασθενείς;
[Real]: ΔΗΜΑΡ: Η ηγεσία του υπ. Υγείας έχει να δώσει κάποια απάντηση στους ταλαιπωρημένους ασθενείς;

[Real]: ΔΗΜΑΡ: Η ηγεσία του υπ. Υγείας έχει να δώσει κάποια απάντηση στους ταλαιπωρημένους ασθενείς;

Με αφορμή τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για διαλυμένα ασθενοφόρα η Δημοκρατική Αριστερά κατακρίνει με ανακοίνωσή της το υπουργείο Υγείας.
«Αντί για μία πολιτική κοινωνικής συνοχής και δικαιοσύνης επικρατεί η κοινωνική αναλγησία ως αποτέλεσμα της πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης. Άραγε η λαλίστατη κατά τα άλλα ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει να δώσει κάποια απάντηση στους ασθενείς που ταλαιπωρούνται καθημερινά;» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.
Αναλυτικά όλο το περιεχόμενό της:

Οι απίστευτες καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για διαλυμένα ασθενοφόρα -από τα εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα που έχουν διανύσει- τα οποία παίρνουν φωτιά ενώ μεταφέρουν ασθενείς δείχνουν το μέγεθος της κυβερνητικής αδιαφορίας. Για παράδειγμα σε όλο το νομό Αττικής δεν υπάρχει ούτε ένα εφεδρικό όχημα για την περίπτωση βλάβης.
Αντί για μία πολιτική κοινωνικής συνοχής και δικαιοσύνης επικρατεί η κοινωνική αναλγησία ως αποτέλεσμα της πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης. Άραγε η λαλίστατη κατά τα άλλα ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει να δώσει κάποια απάντηση στους ασθενείς που ταλαιπωρούνται καθημερινά;

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!