Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Χατζηδάκης στον realfm: Δεν έχουμε καμία μανία για να πάρουμε την εξουσία
[Real]: Χατζηδάκης στον realfm: Δεν έχουμε καμία μανία για να πάρουμε την εξουσία

[Real]: Χατζηδάκης στον realfm: Δεν έχουμε καμία μανία για να πάρουμε την εξουσία

Η ΝΔ δεν έχει καμία μανία να πάρει την εξουσία αλλά όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση τόσο τα αδιέξοδα για τη χώρα γίνονται πιο ορατά είπε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Συγκεκριμένα, ο Κωστής Χατζηδάκης απαντώντας στο ερώτημα αν θα έπρεπε σε αυτή τη φάση των πραγμάτων να υπάρχει μία στοιχειώδης συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα σε θέματα όπως οι προκλήσεις της Τουρκίας και το ζήτημα του χρέους είπε: «Σε όλα τα θέματα στα οποία θεωρούμε ότι η κυβέρνηση κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση υπερψηφίζουμε τα νομοσχέδια στη Βουλή. Υπερψηφίσαμε το νομοσχέδιο για την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών καίτοι βεβαίως δεν ήταν οπωσδήποτε αυτονόητη, προεκλήθη λόγω της διαπραγμάτευσης Τσίπρα-Βαρουφάκη. Στηρίζουμε όλα τα νομοσχέδια που αφορούν σε ιδιωτικοποιήσεις. Ψηφίσαμε ναι στην ανεξάρτητη αρχή για τα δημόσια έσοδα. Ψηφίσαμε χθες το νομοσχέδιο που μιλούσε για την εργαλειοθήκη 3 του ΟΟΣΑ, που τώρα η κυβέρνηση την ανακάλυψε. Δεν είμαστε μία αντιπολίτευση που λέει όχι σε όλα».
Στην επισήμανση ότι η ΝΔ ζητεί εκλογές από τον δεύτερο μήνα ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: «Αυτό σε τίποτα δεν εμποδίζει την κυβέρνηση να προχωρήσει και να κάνει το σωστό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!