Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Χατζηδάκης: «Η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι και καταπίνει τις μεταρρυθμίσεις σαν πικρό χάπι»
[Real]: Χατζηδάκης:  «Η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι και καταπίνει τις μεταρρυθμίσεις σαν πικρό χάπι»

[Real]: Χατζηδάκης: «Η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι και καταπίνει τις μεταρρυθμίσεις σαν πικρό χάπι»

Τα πυρά του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, δέχθηκε σήμερα η κυβέρνηση κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την άσκηση της οικονομικής δραστηριότητας.

Ο κ. Χατζηδάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έβαλε στο ψυγείο το νόμο πλαίσιο 4262 για την απλούστευση της αδειοδότησης των επιχειρήσεων, ένα νόμο-τομή» και «σήμερα, φέρνει έναν άλλο νόμο, που ακυρώνει στην ουσία την τομή αυτή, δηλαδή την απελευθέρωση της οικονομικής δραστηριότητας».
«Υπήρχε μια φορά και έναν καιρό μια ανάλγητη, νεοφιλελεύθερη και τρισκατάρατη κυβέρνηση σε αυτό τον τόπο, η οποία είχε αναλάβει διάφορες καταστρεπτικές πρωτοβουλίες, μεταξύ των οποίων ήταν και μια ριζική απλοποίηση της αδειοδότησης των επιχειρήσεων και είχε φέρει έναν νόμο που ήταν ένας νόμος για τον οποίο είχε συμφωνήσει η τότε κυβέρνηση με την παγκόσμια τράπεζα, ήταν ένας νόμος που είχε χαιρετίσει το σύνολο της επιχειρηματικής κοινότητας και ακολουθούσε τις καλύτερες πρακτικές και είχε ξεκινήσει να εφαρμόζεται.
Είχε προχωρήσει η απλοποίηση της αδειοδότησης σε 103 δραστηριότητες και σε 897 διαφορετικά επαγγέλματα», είπε ο Κωστής Χατζηδάκης και υπογράμμισε ότι ο Ν. 4262 εισήγαγε σύστημα απλής αδειοδότησης των επιχειρήσεων, που σε πολλές περιπτώσεις μπορούσε να ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά αυθημερόν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!