Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Αυγενάκης για τουρκικές προκλήσεις: Η κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή
[Real]: Αυγενάκης για τουρκικές προκλήσεις: Η κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή

[Real]: Αυγενάκης για τουρκικές προκλήσεις: Η κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή

Στη Λήμνο περιοδεύει ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Αρχικά ο Λευτέρης Αυγενάκη ςεπισκέφθηκε την τοπική στρατιωτική διοίκηση, στην οποία ενημερώθηκε από τον Ταξίαρχο Διοικητή, στον οποίο και εξέφρασε «την εμπιστοσύνη και το σεβασμό διότι εδώ, πέραν της αποστολής τους, βρίσκονται και κοντά στην τοπική κοινωνία».
Όπως υπογράμμισε ο βουλευτής Ηρακλείου: «Το 2017 έκλεισε με τον υψηλότερο αριθμό παραβιάσεων εθνικών χωρικών υδάτων και εναέριου χώρου των τελευταίων 15 ετών. Από τις αρχές του έτους η συμπεριφορά αυτή έλαβε ακόμη πιο ανησυχητική μορφή με επαναλαμβανόμενα περιστατικά προκλητικών ενεργειών. Αυτό το κλίμα έντασης συντηρείται και κλιμακώνεται από τις εμπρηστικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων».
Όλα τούτα, συνέχισε ο ίδιος, «μας κάνουν ιδιαίτερα ανήσυχους και γι’ αυτό επιμένουμε στην ανάγκη άμεσης χάραξης εθνικής ενιαίας γραμμής, καλώντας την κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή και να γίνει πλήρης αποτίμηση των τελευταίων εξελίξεων». Οι ενέργειες της γείτονος στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου, προσέθεσε «μάς προκαλούν εντονότατη ανησυχία για το ενδεχόμενο περαιτέρω κλιμάκωσης των προκλήσεων από πλευράς της Τουρκίας ».
Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέληξε σημειώνοντας ότι «το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων στη Λήμνο αλλά και του συνόλου των Ενόπλων Δυνάμεων στέλνουν ένα μήνυμα: Ένα μήνυμα ασφάλειας, σιγουριάς και αυτοπεποίθησης».
Σύσκεψη με φορείς της Λήμνου

Στους τρεις άξονες του προγράμματος της ΝΔ και πιο συγκεκριμένα, στις «νέες δουλειές από ιδιωτικές επενδύσεις, στην ανασυγκρότηση του κράτους και στη μείωση της φορολογίας και τις πολιτικές για τους νέους και τους πιο αδύναμους συμπολίτες», αναφέρθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, σε σύσκεψη με φορείς της Λήμνου, στο πλαίσιο περιοδείας του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!