Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Απόλυτα κυρίαρχος ο Αλ. Τσίπρας στον ΣΥΡΙΖΑ
[Real]: Απόλυτα κυρίαρχος ο Αλ. Τσίπρας στον ΣΥΡΙΖΑ

[Real]: Απόλυτα κυρίαρχος ο Αλ. Τσίπρας στον ΣΥΡΙΖΑ

Θριαμβευτική υπήρξε η επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σφοδρή υπήρξε η αντιπαράθεση για μια θέση στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.
Παράλληλα, το ερώτημα «πού το πάει ο Παν. Σκουρλέτης» κυριάρχησε μετά την τοποθέτηση στο Συνέδριο του υπουργού Ενέργειας, ενώ καθοριστική υπήρξε η στήριξη του Νίκου Φίλη στη σύγκρουσή του με την Εκκλησία.
Ο Αλέξης Τσίπρας επανεκλέχθηκε με ποσοστό 93,54%, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί το μοναδικό σημείο αναφοράς στον ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ περισσότερο που κατόρθωσε και περιόρισε στο ελάχιστο τις γκρίνιες για την πολιτική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επιβολή του νέου Μνημονίου από τους δανειστές και τα σκληρά μέτρα που αναγκάστηκε και έλαβε η κυβέρνηση.
Η ομιλία-πλατφόρμα, πάντως, του Πάνου Σκουρλέτη, «τάραξε τα νερά» του Συνεδρίου, καθώς πολλά στελέχη έκαναν λόγο για στρατηγική διαφοροποίηση του υπουργού Ενέργειας – κάποιοι, μάλιστα, μιλούσαν και για τη γέννηση ενός «προοπτικά “δελφίνου”» στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν είναι τυχαίο ότι στον Π. Σκουρλέτη απάντησαν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο υπουργός Οικονομικών (και επικεφαλής ουσιαστικά της «Κίνησης 53+») Ευκλείδης Τσακαλώτος, κυρίως, όμως, ότι απάντησε με τη δευτερολογία του και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!