Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Από την Αμερική στο Μάαστριχτ ο Μητσοτάκης
[Real]: Από την Αμερική στο Μάαστριχτ ο Μητσοτάκης

[Real]: Από την Αμερική στο Μάαστριχτ ο Μητσοτάκης

Του Θάνου Τριανταφύλλου

Επέστρεψε, μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αμέσως ετοιμάζει βαλίτσες για την Ευρώπη.
Κατά την παραμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποίησε διαλέξεις σε μεγάλα πανεπιστήμια, συναντήσεις με opinion leaders και γεύματα εργασίας με εκπροσώπους των σημαντικότερων επενδυτικών οίκων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τετ-α-τετ συναντήσεις με τον πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης Μάικλ Δουκάκης και με έναν εκ των σημαντικότερων στοχαστών στο πεδίο των διεθνών σχέσεων και θεμελιωτή της θεωρίας “soft power” Τζόσεφ Νάι.
Στον δεύτερο κύκλο των συναντήσεων ο κ. Μητσοτάκης κάθισε στο ίδιο τραπέζι με μερικά από τα πιο… βαριά επενδυτικά χαρτοφυλάκια στον κόσμο. Στις κλειστές αυτές συναντήσεις ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε αναλυτικά τις προτάσεις του για την προσέλκυση επενδύσεων αλλά κυρίως άκουσε τι απόψεις των ειδικών αναφορικά με τις προοπτικές επενδύσεων στην ελληνική επικράτεια.
Στο τραπέζι έβαλε και πάλι το προσωπικό του στοίχημα που δεν είναι άλλο από τη μείωση του στόχου του πρωτογενούς πλεονάσματος. «Είναι πολύ δύσκολο να ανακάμψει η οικονομία με πλεονάσματα της τάξης του 3,5% για την επόμενη δεκαετία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!