Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Ζέρβας στο Reader.gr: H Θεσσαλονίκη πήρε την απόφαση να αλλάξει
[Reader]: Ζέρβας στο Reader.gr: H Θεσσαλονίκη πήρε την απόφαση να αλλάξει

[Reader]: Ζέρβας στο Reader.gr: H Θεσσαλονίκη πήρε την απόφαση να αλλάξει

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ήταν ο νικητής ενός από τα εκλογικά θρίλερ της Κυριακής. Μόλις χθες, Πέμπτη, ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη η επανακαταμέτρηση των ψήφων και ο κ. Ζέρβας είναι οριστικά δεύτερος , άρα θα είναι στον δεύτερο γύρο απέναντι στον πρώτο του πρώτου γύρου, Νίκο Ταχιάο. Πολιτικός με αστικό υπόβαθρο, απόφοιτος του φημισμένου Πειραματικού Σχολείου της Θεσσαλονίκης, αλλά και φανατικός ΠΑΟΚτσής, ο κ. Ζέρβας ήταν η έκπληξη της εκλογικής διαδικασίας, καθώς η υποψηφιότητά του ήταν ανεξάρτητη, αν και προέρχεται από τον ευρύτερο χώρο της ΝΔ, όντας στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης στις δεύτερες εκλογές του 2015.

Μιλώντας στο Reader.gr, δύο μέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές, ο κ. Ζέρβας επισημαίνει ότι «η Θεσσαλονίκη πήρε την απόφασή της να αλλάξει» και αυτό είναι που πρέπει να επιβεβαιωθεί στον δεύτερο γύρο. Διαμηνύει ότι απευθύνεται σε όλους τους Θεσσαλονικής και ότι θα διαμορφώσει μια πλατιά κοινωνική και πολιτική συμμαχία, επισημαίνοντας παράλληλα ότι, εφόσον εκλεγεί δήμαρχος, θα επιδιώξει τη διαμόρφωση σταθερής πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων. Σταχυολογεί, τέλος, τις άμεσες προτεραιότητές του για την πόλη, εφόσον κερδίσει τον δεύτερο γύρο.

Τι θεωρείτε ότι είναι αυτό που άκουσαν οι Θεσσαλονικείς και σας έδωσαν τη δεύτερη ψήφο, σε ένα σκηνικό έντονου κατακερματισμού, όπου ο πρώτος δεν πήρε πάνω από 23%;

Άκουσαν την πρότασή μας για μια πόλη λειτουργική, καθαρή, ασφαλή, με πράσινο, προσπελάσιμη, αισθητικά όμορφη, ενταγμένη σε όλους τους παγκόσμιους χάρτες του εμπορίου, της εκπαίδευσης, των επενδύσεων, του πολιτισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!