Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Βρέθηκε ο αντι-Τσίπρας (;)
[Reader]: Βρέθηκε ο αντι-Τσίπρας (;)

[Reader]: Βρέθηκε ο αντι-Τσίπρας (;)

Άνετος, ευθυτενής, με σωστή ροή λόγου και αμεσότητα αλλά και με μία απειροελάχιστη αμηχανία η οποία, όμως, αντί να του αφαιρεί, του προσέδιδε ένα στυλ και μία θετική αύρα, ο Κώστας Μπακογιάννης κοίταξε κατάματα τους Αθηναίους και τους ζήτησε να πάνε μαζί ως τις αυτοδιοικητικές εκλογές και πέρα από αυτές…

Χθες, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Αθήνας, έναν ιστορικό δήμο καθώς όπως είπε ο ίδιος «η Αθήνα άλλωστε είναι μία και μοναδική. Είναι η πόλη των πόλεων. Στα πέρατα του κόσμου προκαλεί δέος για την ιστορία της. Η Αθήνα που σηκώνει όλη την Ελλάδα. Και αν κάποτε στη Σμύρνη άναβαν φωτιές όταν εκλεγόταν ο Δήμαρχος Αθηναίων, είναι επειδή εδώ χτυπάει η καρδιά του ελληνισμού».

Κέρδισε τις πρώτες εντυπώσεις και αν η… αρχή είναι το ήμισυ του παντός, όπως πολλοί υποστηρίζουν, μπήκαν στέρεα θεμέλια για μία ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη παρουσία και πορεία του Κώστα Μπακογιάννη όχι μόνο προς τον δήμο της Αθήνας, αλλά και προς την κεντρική πολιτική σκηνή.

Πολλοί ήταν αυτοί που τα τελευταία χρόνια έψαχναν ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να κερδίσει και να υπερκεράσει τη δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα, η οποία ακόμη και σε δύσκολες στιγμές τον βοηθάει να ξεφεύγει από τις συμπληγάδες…

Δεν είναι λίγοι, και όσο περνάει ο καιρός πληθαίνουν, αυτοί που στη θέση του πολιτικού ο οποίος θα μπορούσε να «κονταροχτυπηθεί» με τον Αλέξη Τσίπρα βλέπουν τον Κώστα Μπακογιάννη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!