Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: «Σε βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών μας»: Η συγκινητική ανάρτηση του Πύρρου Δήμα για το θάνατο της συζύγου του
[Reader]: «Σε βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών μας»: Η συγκινητική ανάρτηση του Πύρρου Δήμα για το θάνατο της συζύγου του

[Reader]: «Σε βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών μας»: Η συγκινητική ανάρτηση του Πύρρου Δήμα για το θάνατο της συζύγου του

Η Αναστασία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία της πνοή στις 14 Ιουνίου 2018.

Ένα χρόνο μετά, ο Πύρρος Δήμας ανέβασε στο facebook μία τρυφερή φωτογραφία του ίδιου και της Αναστασίας γράφοντας: «Πέρασε ένας χρόνος από τότε που άφησες τον κόσμο για να ζήσεις μέσα μας. Σε βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών μας και καμιά φορά σε κανένα όνειρο…».

Ο Πύρρος Δήμας και η Αναστασία Σδούγκου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1996 και απέκτησαν τέσσερα παιδιά, την Ελένη, τον Βίκτωρα, την Μαρία και τον Νικόλα.

Η οικογένεια Δήμα έμαθε πως η Αναστασία είχε όγκο στον εγκέφαλο στις 3 Ιανουαρίου 2015. Ο Πύρρος Δήμας είχε μιλήσει για εκείνη τη στιγμή: «Το μάθαμε στις 3 Ιανουαρίου 2015. Ογκος στον εγκέφαλο. Για φαντάσου, στο πιο ωραίο μυαλό που υπήρχε στη ζωή μου. Γυρίσαμε από το νοσοκομείο στο σπίτι. “Θα πεθάνω” μου λέει. “Τότε θα πεθάνω και εγώ” της είπα. Δεν υπερβάλλω όταν σου λέω ότι οι δυο μας ζήσαμε τόσα πολλά και απίστευτα μαζί που ήδη είχαμε χορτάσει ζωή. Από την άλλη, πώς να χορτάσεις τον Νικόλα, που είναι τώρα εννέα, πες μου. Γίνεται να μη θες να απολαύσεις την Ελένη, τη Μαρία, και τον Βίκτωρα που τώρα χτίζουν τις ζωές τους; Αποφασίσαμε να το παλέψουμε, να το πάμε όσο πιο μακριά γίνεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!