Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
7 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Reader]: Ο Βασίλης Κορκίδης επανεξελέγη πρόεδρος του ΕΒΕΠ
[Reader]: Ο Βασίλης Κορκίδης επανεξελέγη πρόεδρος του ΕΒΕΠ

[Reader]: Ο Βασίλης Κορκίδης επανεξελέγη πρόεδρος του ΕΒΕΠ

Επανεξελέγη στη θέση του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς ο Βασίλης Κορκίδης.

Ψήφισαν συνολικά 1096 επιχειρήσεις-μέλη του Ε.Β.Ε.Π., ενώ οι υποψήφιοι ήταν 68 με τον επικεφαλής και εκλέχθηκαν 41 σύμβουλοι.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Β.Ε.Π. θα συγκληθεί σε Σώμα, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 15:30 με την εκλογή του Α’ και Β’ Αντιπροέδρου, του Οικονομικού Επόπτη, του Γενικού Γραμματέα, του Υπεύθυνου Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, του Υπεύθυνου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, του αιρετού εκπροσώπου στη Κ.Ε.Ε.Ε., καθώς επίσης των Προέδρων και Αναπληρωτών τους, στα 4 Τμήματα: Εμπορικό, Μεταποιητικό, Ναυτιλιακών Δραστηριοτήτων και Ναυπηγοεπισκευής και Υπηρεσιών. Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, του Διοικητικού Συμβουλίου και της επταμελούς πλέον Διοικητικής Επιτροπής, ανακηρύχθηκε αυτοδίκαια και με αυτόματη διαδικασία, ο κ. Β. Κορκίδης, ως επικεφαλής του ενιαίου Συνδυασμού, που συγκέντρωσε το απόλυτο των ψήφων.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Βασίλης Κορκίδης, αφού εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους εκλεγέντες και τις ευχαριστίες του σε όλους τους υποψηφίους, ζητώντας παράλληλα τη συμμετοχή τους στα «ανοικτά» Διοικητικά Συμβούλια του Ε.Β.Ε.Π., δήλωσε:

«Τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας συνιστούν μία ανανέωση εμπιστοσύνης ικανών και αξιόλογων, αλλά και μίας επιλογής παλαιών και νέων προσώπων, που μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια την επιχειρηματικότητα του τόπου, σε έναν δοκιμασμένο θεσμό, όπως το Επιμελητήριό μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!